Aktuelno 0

29.09.2024.

12:50

Beogradska publika dovela do suza Baby Lasagnu

Muzička zvezda i miljenik evrovizijske publike, Baby Lasagna, održao je dva koncerta u Domu omladine Beograda, ostavivši publiku i sebe preplavljene emocijama.

Izvor: B92.net

Beogradska publika dovela do suza Baby Lasagnu
EPA-EFE/SANDER KONING

Podeli:

U prepunoj sali Amerikana, izvođač je oduševio fanove izvođenjem svojih hitova, kao i novih, još neobjavljenih pesama, uz neizostavno horsko pevanje publike koje ga je pratilo od početka do kraja.

Poseban trenutak nastupio je nakon izvođenja evrovizijske himne „Rim Tim Tagi Dim“, kada su ovacije publike trajale gotovo minut, što je Baby Lasagnu dovelo skoro do suza. Dirnut reakcijom, podelio je svoje emocije sa publikom:

"Pričao sam sa verenicom kako će koncerti u Beogradu biti jedni od najboljih, i stvarno je tako bilo... jedna od najglasnijih publika koje sam ikada u životu čuo!“ Podsetio je i na komentar svog bubnjara koji je na Instagramu napisao: „Ovo je bilo 10 od 10“, a beogradska publika je na drugom koncertu još jednom potvrdila ovaj utisak.

Uz gromoglasne aplauze, Baby Lasagna je izjavio „Hvala Beograde, ovakav doček momak iz Istre je mogao samo da sanja... nisam mogao da zamislim da će dečko iz Istre ovo doživeti. Kolege muzičari su mi pričali ’mi smo svirali Dom omladine’, a evo, sada smo i mi svirali ovde, i to dva puta!“ Ove reči su dodatno ganule publiku, izazvavši nove ovacije.

Obe večeri, Baby Lasagna je oduševio prepunu salu Amerikana  i izveo kompletan materijal sa nadolazećeg debi albuma „Demons and Mosquitos“, a publika je, ispunjena energijom i emocijama, horski pevala svaku pesmu. Uvod u spektakularne večeri bio je rezervisan za domaći indie rock sastav Monohrom, koji je dodatno zagrejao atmosferu.

Od prvih taktova do poslednje pesme, publika je skakala i pevala u transu, potpuno obuzeta zaraznom energijom koja je prožimala svaki kutak sale Amerikana. Fanovi su neprestano bacali poklone na binu, među kojima su se našli plišane mačke i heklani miljei, dok su kreativni transparenti sa natpisima poput „Can you please take a photo with my cat?“ dodatno doprineli jedinstvenoj i zabavnoj atmosferi.

Baby Lasagna je koncert obe večeri otvorio još neobjavljenom pesmom „Hypocritical“, nakon koje je usledio hit „IG Boy“. Ređale su se pesme „Good Boy Lasagna“, „Less Than Great“, skoro objavljen singl „And I“, „Dopamin“, „Demons & Mosquitos“, kao i aktuelni singl „Biggie Bom Bom“, koji je izazvao posebno oduševljenje. Usledile su „Again“, „Catch Me If You Can“ i druge.

Oba koncerta kulminirala su izvođenjem globalnog hita „Rim Tim Tagi Dim“, uz prepoznatljivu koreografiju koju su fanovi izvodili zajedno sa njim. Za bis, Baby Lasagna je izveo pesmu „Don't Hate Yourself But Don't Love Yourself“, čime je savršeno zaokružio dva nezaboravna beogradska nastupa.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: