Aktuelno 0

29.09.2024.

8:25

Anđelina Džoli odustala od tužbe nakon dve godine

Anđelina Džoli rešila je da odustane od tužbe protiv FBI-a, vezane za istragu biroa navodnog incidenta koji je izbio između nje i njenog bivšeg muža, Breda Pita, u privatnom avionu 2016.

Izvor: B92.net

Anđelina Džoli odustala od tužbe nakon dve godine
Profimedia

Podeli:

Prema dokumentima koje je Pejdž siks dobio na uvid, ona je podnela zahtev za odbacivanje slučaja 25. septembra tekuće godine i svaka strana pokriće svoje pravne troškove.

Podsetimo, FBI je bio pokrenuo istragu nakon anonimnog poziva o zlostavljanju. Međutim,  ista je bila zaključena već krajem novembra 2016. i bez podizanja optužnice protiv Pita. Nekoliko dana kasnije Džolijeva je pokrenula brakorazvodnu parnicu.

U jednom trenutku šuškalo se kako je prethodno pomenuta tužba u stvari bila i "strateški potez Džolijeve, na taj način je htela da dođe do kompromitujućih informacija o bivšem koje FBI ima, ne bi li ih upotrebila u borbi za starateljstvo nad decom", koje još uvek nije u potpunosti rešeno.

"Anđelina verovatno traži nešto što bi mogla da iskoristi protiv Breda, nešto čime bi mogla "da ga povredi". Ovo je očajnički potez, "pecanje" možda i nepostojećih informacija, samo radi objave istih", rekao je insajder.

U posebnoj kontratužbi, sa druge strane, tvrdila je kako je glumac u avionu 2016. "gušio jedno dete, a drugo udario preko lica" dok su kao porodica putovali iz Francuske za Kaliforniju.

Oko ovoga se u javnosti podigla prašina, a detalj da je nju navodno "zgrabio za glavu i prodrmao" dodatno je uticao na sve.

"Sipao je pivo po njoj, onda i vino po deci", navodi se u istim dokumentima.

Bred Pit je oštro negirao sve navode, nazivajući njene tvrdnje "totalnom neistinom".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: