Aktuelno 2

28.09.2024.

14:45

Princ Hari opet razbesneo narod: "Dobro je da ti baba nije živa, da vidi kakav si idiot" VIDEO

Novi snimak princa Harija izazvao je oštre kritike na X mreži.

Izvor: B92.net

Princ Hari opet razbesneo narod: "Dobro je da ti baba nije živa, da vidi kakav si idiot" VIDEO
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Princ Hari gostovao je u emisiji Džimija Felona, u kojoj se gosti suočavaju sa brojnim izazovima ali i sa prolaskom kroz takozvani ukleti lavirint koji liči na kuću strave.

Voditelj i Hari imali su kameru na grudima, išli su od jedne od druge prostorije, a kao neprijatna iznenađenja čekali su ih zombiji i ostale strašne figure.

Hari je napomenuo da ga nije lako uplašiti.

Dok su prolazili kroz hodnik, na zidu su uočili natpis "Serijski ubica je na slobodi".

Hari i voditelj su vikali, psovali, i više se puta uplašili, mada na X mreži kažu da se princ nije istinski uplašio.

Na X platformi neki hvale Harija i kažu da iznova i iznova gledaju ovaj snimak, ali tu su i kritike koje se upućuju i Džimiju Felonu i njegovoj ekipi, kojima poručuju da će im princ srozati ugled jer važi za lažljivu osoba koja izmišlja da su ga maltretirali u porodici.

"Kakav klon. I ne mislim na Džimija. Oh Hari, kako si nisko pao. Tako sam zahvalna što tvoja baka, naša divna kraljica, nije ovdje da vidi kakav si idiot postao. Čini se da si zaboravio da si kraljev sin." , "Sram vas bilo, gost vam je lažov i prevarant", ističu mnogi korisnici mreže X.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: