Aktuelno 3

28.09.2024.

13:25

Oglasila se nova žrtva repera: Iznela zastrašujuće stvari

Reper Šon Pi Didi Kombs suočava se sa još jednom optužbom za seksualno nasilje.

Izvor: Klix.ba

Oglasila se nova žrtva repera: Iznela zastrašujuće stvari
EPA/ERIK S. LESSER

Podeli:

U novom građanskom postupku, žena, identifikovana pod pseudonimom Džejn Do, tvrdi da je više puta silovana i drogirana u kućama muzičkog mogula i da je ostala trudna nakon jednog od susreta.

Najnovija tužba podnesena je u petak protiv Kombsa, njegovih kompanija i nekoliko saradnika, a traži neotkrivenu odštetu za fizičke povrede, teške emocionalne bolove, poniženje, anksioznost i drugu štetu.

Žena tvrdi da je upoznala Kombsa u inostranstvu 2020. godine i da su se napadi i uznemiravanje nastavili sve do jula ove godine.

Ona tvrdi da su je često prisiljavali i maltretirali da putuje do Kombsovih kuća u Njujorku, Los Anđelesu, Majamiju, a tokom svake posete reper ju je terao da "izvodi šou" za njega.

U jednom susretu za koji se tvrdi da se dogodio u julu 2022. godine, žena tvrdi da se onesvestila nakon što je bila prisiljena da uzima lekove koji su uključivali ketamin.

Kasnije je navodno uradila test na trudnoću i rekla Kombsu da je pozitivan. Rekla je da je saradnik muzičkog producenta više puta zahtevao od nje da abortira. U tužbi se navodi da je imala pobačaj.

Podsećamo, u optužnici objavljenoj prošle nedelje, policajci su zaplenili velike količine bejbi ulja i lubrikanata u njegovim kućama u Majamiju i Los Anđelesu. Osim toga, takođe su otkrili vatreno oružje.

Vlasti veruju da su mnoge bočice bejbi ulja i lubrikanta korišćene kao zalihe za Kombsove ozloglašene zabave na kojima su se često konzumirali alkohol i droge. Prema tvrdnjama žrtava, zabave su ponekad trajale danima, a uključivale su više komercijalnih seksualnih radnica i različite narkotike, koje je Pi Didi delio žrtvama kako bi bile poslušne.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: