Aktuelno 1

28.09.2024.

9:58

Glumica otkrila tajne sa snimanja poznatog trilera: "Svake bih večeri zaspala u suzama" VIDEO

Mišel Fajfer prisetila se kako joj je bilo da radi na poznatom raditi na kriminalističkom trileru Scarface kada je imala samo 25 godina.

Izvor: Index.hr

Glumica otkrila tajne sa snimanja poznatog trilera: "Svake bih večeri zaspala u suzama" VIDEO
Profimedia/Xavier Collin/Image Press Agency

Podeli:

Slavna glumica proslavila se glavnom ulogom u filmu Briljantin 2 iz 1982. godine, a godinu dana kasnije, nakon mukotrpne audicije, uspela je da dobije ulogu u filmu Scarface, u kojem je glumila uz Ala Paćina, Marka Margolisa i Mari Elizabet Mastrantonio. U kultnom filmu igrala je  ženu mafijaša koja se zaljubi u Paćinovog Tonija Montanu.

Fajfer je u prošlogodišnjem podkastu "The Skinny Confidential" otkrila da se na setu filma osećala jako nesigurno jer nije imala dovoljno glumačkog iskustva u poređenju sa svojim kolegama.

"Svake bih večeri zaspala u suzama kada sam snimala Scarface. Eto koliko sam samopouzdanja imala", izjavila je Fajfer.

Audicija ju je takođe iscrpela jer je trajala dva meseca, a Paćinu nije bila prvi izbor za ulogu Elvire jer je glumila u Briljantinu.

"Audicija je bila jako intenzivna i mukotrpna, mislim da je trajala dva meseca, ali ja sam imala osećaj da traje godinu dana", prisetila se.

"Za mene je to bila velika stvar. Al je hteo neku drugu glumicu u toj ulozi, što je razumljivo. Ja sam devojka iz Briljantina 2."

Iako je mislila da neće dobiti ulogu u filmu, mesec dana nakon završetka audicije dobila je poziv da se pridruži ostatku glumačke postave u Njujorku.

"Bila sam tako nervozna. Al je ljubazna, dobra i velikodušna osoba, ali bila sam okružena svim tim iskusnim glumcima, a nisam imala puno iskustva iza sebe", objasnila je glumica.

Uprkos nesigurnostima Fajfer je oduševila gledaoce, što joj je pomoglo da se probije u svetu Holivuda.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

22 h

Podeli: