Aktuelno 0

28.09.2024.

9:30

Damijano David napušta Maneskin? FOTO/VIDEO

Maneskin je, nakon prošlogodišnje svetske turneje, napravio pauzu od nastupa, što je doprinelo tome da fanovi pomisle da će italijanski zavodnik zaista da napusti grupu.

Izvor: B92.net

Damijano David napušta Maneskin? FOTO/VIDEO
EPA-EFE/ANTONIO PEDRO SANTOS

Podeli:

Za to vreme Viktorija DeAngelis oprobala se u DJ karijeri, a počelo je da se šuška da Damiano radi na novim projektima u Los Anđelesu. Ove špekulacije i solo projekti dva člana naveli su fanove da se zabrinu za budućnost benda.

Međutim, ovog leta, tokom festivalske sezone, Maneskin je ponovo nastupao po Evropi, zbog čega su obožavatelji odahnuli i ponadali se novoj muzici u bliskoj budućnosti.

Damiano David, frontmen grupe Måneskin je, na radost mnogih, uplovio u solo muzičke vode.

Najnoviji singl italijanskog muzičara pod nazivom "Silverlines" objavljen je konačno. Italijanski pevač udružio je snage sa engleskim producentom i pevačem Labrintom.

Damiano je iz opisa profila na Instagramu uklonio bend Måneskin. Mnogi fanovi su se zabrinuli da njegova navodna solo karijera podrazumeva razilaženje benda. Ipak, ukoliko je verovati komentarima, to se neće desiti.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

21 h

Podeli: