Aktuelno 0

28.09.2024.

8:50

Glumac optužio bivšu suprugu, napadi eskalirali FOTO

Glumac Joan Grifid ponovno se našao u problemu sa bivšom suprugom Alis Evans, te ju je ovaj put optužio da je prekršila zabranu prilaska.

Izvor: Jutarnji.hr

Glumac optužio bivšu suprugu, napadi eskalirali FOTO
EPA/MONDELO

Podeli:

Glumac tvrdi da je Alis nastavila da objavljuje uznemirujuće i nasilne objave o njemu i njegovoj verenici.

Ranije ovog meseca je Evans priznala da je objavljivala ružne poruke o paru u prošlosti, ali je rekla kako to više ne radi. Međutim, Grifid je rekao da Alis nije prestala s negativnim komentarima, već da su njeni napadi u poslednje vreme eskalirali.

"Alis je nastavila da krši sudske naloge i remeti moj mir. Otkrio sam nekoliko njenih objava na društvenim mrežama u kojima je otvoreno omalovažavala mene i moju verenicu a u kojima je objavljivala medicinske podatke naše dece, kontinuirano kršeći zabranu prilaska u slučaju porodičnog nasilja i naš ugovor o starateljstvu nad decom. Njeno uznemiravanje utiče na moj javni ugled i mogućnost da nađem novi posao", napisao je on u tužbi dugoj 100 stranica.

U tužbi je naveo i nekoliko ružnih komentara koje je Evans objavila od 17. do 24. septembra. Evans je tako komentarisala raspravu na društvenim mrežama u kojima je pisalo da korisnici podele uobičajene zablude o porodičnom sudu za koje bi voleli da ih bolje razumeju.

"Da, možete dobiti zabranu prilaska u slučaju porodičnog nasilja za zločeste poruke, ali kad se pravo nasilje dogodi, onda je ne dobijete  jer je preteško za dokazati", napisala je ona pa dodala:

"Da moj bivši može da izmisli toliko laži o našoj 20-godišnjoj vezi, reći da je bila nasilna i da sam ja bila nasilna prema deci i da je sud (i advokati obe strane) njemu poverovao. Uprkos brojnim dokazima u formi njegovih vlastitih reči u prošlim intervjuima."

Alis je takođe učestvovala u raspravi o "nošenju s toksičnim ocem deteta koji želi kontrolu". Potom se javno požalila na visoke troškove medicinske pomoći čak i uz osiguranje, a objavila je i račun za lekove koje koristi njena ćerka Elzi.

"Ako želim da njen otac doprinosi ovome, moram poslati imejl svom advokatu (600 dolara na sat) kako bi on poslao imejl svojim advokatima, kojih ima troje (300 dolara, 300 dolara i 600 dolara po satu), kako bi se onda dopisivali s tim advokatima o tome treba li moj bivši, koji nema starateljstvo i ne viđa svoju decu niti ih zove, platiti ili ja moram. Samohrana majka bez pomoći koja je morala da ostavi  svoju decu kod prijatelja na četiri noći ovog vikenda jer nemam dadilju i njihov otac je odlučio da neće pomoći", poručila je ona tada.

U tužbi je naveo i javno uznemiravanje od strane Evans koje se dogodilo tokom njihovog ročišta 9. septembra. Tada je ona potajno fotografirsala svog bivšeg supruga te su ju zbog toga izbacili iz sudnice.

Grifid tvrdi i da je Evans, koja je nedavno podnela zahtjev za zaštitni nalog koji bi ograničio pitanja na koja može da odgovara tokom  ročišta, to napravila kako bi odgodila postupak.

Bivši supružnici se već tri godine bore na sudu, a nedavno je Joanu sudija naredio da mora da plaća 3000 dolara mesečno za privremenu alimentaciju te 1500 dolara za izdržavanje bivšeg bračnog druga.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

21 h

Podeli: