Aktuelno 5

28.09.2024.

8:21

Slavna starleta optužena za porodično nasilje FOTO

Nekadašnja striptizeta, model i bivša žena Roba Kardašijana, Blek Čajna, optužena je za porodično nasilje, civilni napad i zlostavljanje.

Izvor: B92.net

Slavna starleta optužena za porodično nasilje FOTO
Profimedia

Podeli:

Kako Dejli mejl prenosi, tužbu od 9 miliona evra podneo je njen bivši dečko, muzičar Tvin Hektor, tvrdeći da ga je starleta udarala dok je spavao i da ga je često verbalno zlostavljala u vezi koja je trajala od avgusta 2020. do marta 2023. godine.

Kako stoji u pravnim dokumentima koje prenose mediji, Hektor tvrdi da mu je Čajna nekoliko puta zapretila da će ga ubiti ali i da ga je u septembru 2021. pretukla dok je spavao, a dodao je i da je Čajna redovito pila alkohol i prekomerno konzumirala droge.

Ispadi su, tvrdi tužilac, dolazili bez vidljivog razloga, a kada bi se Čajna otreznila od opijata tada se ili ne bi sećala incidenata ili bi rekla da joj je žao zbog toga. Hektor joj je predložio da potraži stručnu pomoć zbog svoje sklonosti nasilju, ali ona je to odbila i zahtevala je od njega da se pridržava njenih zahteva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blac Chyna 💋 (@blacchyna)

Muzičar je rekao da se nosi s PTSP-om, glavoboljama i nesanicom od zlostavljanja bivše partnerke. Naveo je i fizičke povrede koje je zadobio tokom bivšeg odnosa, slomljeni nos, oštećenje živaca, povredu vrata, posekotine na licu i ožiljak. Opisao je i kako je kobne noći u septembru 2021. dobio višestruke udarce zatvorenim šakama, laktom i kolenom po telu i licu.

To je rezultiralo obilnim krvarenjem te je oslepeo od udarca u oči. Čajna je pozvala svog lekara kući da mu pruži prvu pomoć, a on mu je preporučio da poseti više stručnjaka kako bi lečio povrede, uključujući plastičnog hirurga, neurologa, oftalmologa i psihijatra.

Hektor se nada da će Čajna potražiti pomoć i da će ova tužba pokazati da je njen status slavne osobe ne stavlja "iznad zakona, posebno kada je u pitanju porodično nasilje" te se iskreno nada da se ovakvo nešto neće nikada ikome dogoditi.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

21 h

Podeli: