Aktuelno 0

27.09.2024.

14:43

Unuka Elvisa Prislija otkrila veliku, porodičnu tajnu: Moja majka je umrla od... FOTO

Rajli tvrdi da je njena majka Lisa Meri Prisli teško podnela smrt sina Benžamina (27), koji je umro 2020. i da je zbog tuge preminula tri godine kasnije.

Izvor: Index.hr

Unuka Elvisa Prislija otkrila veliku, porodičnu tajnu: Moja majka je umrla od... FOTO
Shuterstock/Featureflash Photo Agency

Podeli:

Iako je medicinski stručnjak utvrdio da je Lisa umrla od začepljenja tankog creva nakon operacije, Danijel Rajli kaže da je njena majka, zapravo, umrla od slomljenog srca.

"Moja mama je dala sve od sebe da pronađe snagu za mene i moje sestre nakon što je Ben umro, ali smo znali koliki je bol trpela. Moja mama je fizički umrla od posledica operacije, ali svi znamo da je umrla od slomljenog srca", rekla je Rajli za magazin People.


Lisa je u eseju objavljenom u Peopleu 2022. godine pisala o smrti sina i rekla da posle gubitka voljenih, niko "ne preboli, niti nastavi dalje".

Pre smrti Lisa je pisala memoare, koje je Rajli dovršila i trebalo bi da izađu u oktobru. Kako bi završila knjigu, slušala je audito zapise svoje majke.

Kaže da je bilo neverojatno teško pisati o smrti brata, padanju majke u zavisnost i, na kraju, o njenoj smrti.

"Moja mama je htela da napiše knjigu u nadi da će neko moći da pročita njenu priču i poveže se sa njom, kako bi znali da nisu sami na svetu", istakla je Elvisova unuka Rajli.

Pre nego što je preminula u januaru 2023. godine Elvisova ćerka je smršala 20 kilograma u vrlo kratkom roku. Navodno je bila na estetskoj operaciji i uzimala je tablete za mršavljenje.

Članovi njene porodice veruju da je istovremeno uzimala opijate. Naime, Lisa Mari se i pre borila sa zavisnošću. Ujutro na dan svoje smrti, 12. januara žalila se na bol u stomaku.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: