Aktuelno 1

27.09.2024.

13:40

Melanija Tramp: Pravo je čudo što je moj muž preživeo dva pokušaja atentata VIDEO

Supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa Melanija Tramp se pojavila na televiziji posle dve godine i izjavila je da je čudo to što je on uspeo da preživi dva pokušaja atentata.

Izvor: b92.net/Fox news

Melanija Tramp: Pravo je čudo što je moj muž preživeo dva pokušaja atentata VIDEO
EPA-EFE/CHRIS KLEPONIS / POOL

Podeli:

Bivša prva dama se javno oglasila posle dve godine. U emisiji "Fox & Friends" za Fox News Channel, Melanija je rekla da u prvom trenutku nije shvatila šta se događa kada je videla svog supruga "na podu" 13. jula na izbornom skupu u Batleru u Pensilvaniji.

Kao što je poznato, Trampa je tom prilikom metak okrznuo, preciznije, stradalo mu je uho.

"Otrčala sam do televizora, premotala sam snimak i gledala ga", rekla je Melanija, pa dodala:

"Ali, kada sam to videla, bilo je to... samo što još niko nije znao", nastavila je.

"Kada vidite da je na podu, a ne znate šta se zaista dogodilo, to je strašno".

Melanija (54) je rekla da je bila u Njujorku 15. septembra, kada je njen muž ponovo bio na meti snajperista dok je igrao golf u blizini njihovog imanja Mar-a-Lago u Palm Biču, Florida.

"Videla sam i to na televiziji", rekla je nekadašnja manekenka i dodala:

"I čim sam to videla na televiziji, pozvala sam ga. On je bio u redu, jer je tajna služba bila sjajna. Momci među kojima je bio, bili su fantastični".

Potom je zaključila:

"Mislim da su oba događaja bila zaista čudo. Ako stvarno razmislite o tome, 13. jul je bio čudo. Mogao je, znate, i da više ne bude sa nama", istakla je pokazujući na sebi koliko je metak bio blizu glave njenog muža.

Potom je objasnila i ko snosi odgovornost za dva pokušaja ubistva njenog supruga.

"Čujemo lidere opozicione stranke i mejnstrim medija kako ga žigošu kao pretnju demokratiji, nazivajući ga podlim imenima. Oni samo podstiču toksičnu atmosferu i sve ove ljude koji su hteli da mu naude. Ovo treba da prestane", istakla je Melanija i prokomentarisala raciju FBI-ja na imanju Mar-a-Lago u avgustu 2022. godine, koja je sprovedena u okviru vladine istrage Donalda Trampa zbog skrivanja poverljivih dokumenata iz Bele kuće.

"Jako sam bila ljuta zbog toga. Taj FBI-aj upad je "invazija na privatnost".

Tom prilikom FBI-aj agentisu pretražili garderober Melanije Tramp, kancelariju njenog supruga, navodno i sobu njihovog sina Barona.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: