Aktuelno 1

27.09.2024.

9:49

Princeza od Velsa sve iznenadila: Niko nije očekivao da je vidi ovde VIDEO

Princeza od Velsa Kejt Midlton iznenada se pojavila na baletskoj predstavi "Žizela" u pozorištu Sadlers Vels u severnom delu Londona, dok nastavlja da se oporavlja od raka.

Izvor: Tanjug

Princeza od Velsa sve iznenadila: Niko nije očekivao da je vidi ovde VIDEO
EPA-EFE/ANDREW MATTHEWS / POOL

Podeli:

Ona je na društvenoj mreži Iks opisala predstavu kao "potresnu i inspirativnu" i dodala za produkcija predstave da je "kreativnost u najboljem izdanju".

Poseta je usledila nakon što je Kejt ranije ove nedelje održala sastanak u zamku Vindzor kako bi razgovarala o svojoj godišnjoj službi božićnih pesama, prenosi Skaj njuz.
 


Princeza od Velsa ranije je izjavila da se "raduje što će se vratiti na posao" i preuzeti "još nekoliko javnih angažmana" u narednim mesecima.


Kejt Midlton je u januaru imala operaciju abdomena, a u martu je potvrdila da su nakon te operacije pronađene prekancerozne ćelije i da će morati da prođe preventivnu hemoterapiju.

Početkom septembra objavila je da je završila kurs hemoterapije u ličnom video snimku, na kojem su prikazani njen suprug princ Vilijam i njihovo troje dece.
 

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: