Aktuelno 0

26.09.2024.

20:11

Brat Kejt Midlton otkrio u kakvom je stanju princeza nakon hemoterapije

Džejms Midlton, brat Kejt Midlton, otkrio je kako se princeza od Velsa oseća nakon završetka hemoterapije.

Izvor: B92.net

Brat Kejt Midlton otkrio u kakvom je stanju princeza nakon hemoterapije
EPA-EFE/ANDREW MATTHEWS / POOL

Podeli:

Džejms je istako da je princeza dobro.

Gostujući u emisiji 'TODAY', rekao je: "Ona je dobro. Nije na meni da pričam u njeno ime kako sve napreduje. Ali dobija svu potrebnu podršku i pažnju. Kao i kod svega, potrebno je vreme da se sve to preradi", rekao je brat Kejt Midlton.

Džejms je nedavno otkrio da su joj njen pas Orla, kojeg je poklonio princezi i njenoj porodici, uključujući i princa Vilijama, bili velika podrška, piše yahoo.com

Na pitanje da li je Orla podržavala Kejt tokom bolesti, rekao je za britanski magazin HELLO!: "Znam koliko su meni psi pomogli da skrenem misli s nečega. Siguran sam da je Orla tu za njih, pružajući podršku svojoj porodici."

Džejms, koji je otvoreno govorio o svojim borbama s depresijom, zna da Kejt može da računa na njihovu porodicu, kao i na supruga princa Vilijama i njihovo troje dece.

Rekao je: "Mi smo bliska porodica koja zajedno prolazi kroz teške trenutke."

Podsećamo, ranije ovog meseca princeza je potvrdila da je završila sa hemoterapijom.

U izjavi na društvenoj mreži X, napisala je: "Kako se leto bliži kraju, ne mogu vam opišem kakvo je olakšanje konačno završiti s hemoterapijom."

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: