Aktuelno 4

26.09.2024.

17:23

Baby Lasagna u Beogradu: "Konačno mogu da platim vodu i struju" FOTO/VIDEO

Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na Evroviziji 2024, kojem je zamalo izmakla pobeda na ovom takmičenju, sada puni evropske koncertne prostore, a dve večeri nastupaće i u Beogradu.

Baby Lasagna u Beogradu: "Konačno mogu da platim vodu i struju" FOTO/VIDEO
B92.net/T.K.

Podeli:

Baby Lasagna je istakao da je spreman i uzbuđen pred prve koncerte u Beogradu te da i dalje ne može da veruje šta se sve izdogađalo i koliku je popularnost stekao.

Kako je istakao, srpska prestonica je "balkanski Njujork" pa je malo zakasnio na susret sa novinarima.


"Uzbuđen sam pred koncerte, volim ove manje prostore, bliži ste publici, nije kao na festivalima, na Exitu. Igramo se, sigurno će imati šta da vide i čuju. Neke moje kolege su već ovde u Domu omladine nastupale i konačno je moj red", rekao je na početku.

B92.net/T.K.



Međutim, otkrio je i da pre nastupa ima tremu i da mu se dešava da "trči u wc, povraća" i da bi voleo da što pre istrči na binu i da to prođe.

"Par sati pre koncerta dođe svo uzbuđenje i tad mi se i povraća, trčim u wc, pre Exita sam se tresao", rekao je Baby Lasagna.

Marko je istakao da mu je Evrovizija svakako značila, a da svoj uspeh u muzici meri i time što može da plati račune od svog rada.

"Sve mi je apsurdno i dalje, da možeš vodu i struju platiti jer si svirao, a to 20 nisam mogao. Patike imam neke stare, ne trošim nešto mnogo, ali bitno da imam za vodu i struju", rekao je on.

Iznenadilo ga je i to koliko publika željno iščekuje njegove nastupe.

"Došli smo na koncert u Beč, u 10 ujutru, ljudi su već čekali ispred kluba, meni stvarno nije jasno da neko čeka zbog mene nešto. Došli smo da se slikamo i rekao sam im da idu nešto da pojedu da neće biti tolika gužva", rekao je Lasagna.

B92.net/T.K.


A, moglo je da ne bude tako jer isprva nije želeo na nacionalni izbor za predstavnika za Evroviziju.

"Nisam prvo hteo na Doru, mislio sam da nije za nas metalce, rokere, ali rekli su mi iz benda da ćutim i eto ćutao sam otišli smo i na kraju je dobro ispalo", kazao je Baby Lasagna.

"Znam koje su opasne misli pa ih se klonim. Bojim se da ne postanem jedan od onih koji lete visoko, ne želim biti takav. Bolje da ne znam šta dovodi do toga, da dodaješ sebi na vrednosti", odgovorio je Marko na pitanje kako je deluje vrlo skromno bez obzira na uspehe.

Kada je reč o saradnjama, planira duet sa srpskom predstavnicom u Malmeu, Teya Dorom, koja mu je bila i gošća na koncertima u Zagrebu.

Izvor: b92

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: