Aktuelno 17

26.09.2024.

16:44

Sin Medžika Džonsona u prozirnoj haljini na Nedelji mode: "Ne osećam se kao da sam u pogrešnom telu" FOTO

Ervin Džonson, poznatiji kao E. J., sin je američkog košarkaša Medžika Džonsona, koji privlači pažnju svojim modnim kombinacijama. Potrudio se da tako bude i na Nedelji mode u Parizu.

Izvor: Index.hr

Sin Medžika Džonsona u prozirnoj haljini na Nedelji mode: "Ne osećam se kao da sam u pogrešnom telu" FOTO
Profimedia

Podeli:

E. J. je u Pariz došao u crnoj haljini ispod koje mu se nazirao donji veš. Uz haljinu je obukao i kožnu jaknu i stavio decentnu šminku. 32-godišnjak je došao na reviju modne kuće Saint Laurent.

Profimedia

Na društvenim mrežama često se hvali fotografijama u pripijenim haljinama, mini suknjama i sličnim kombinacijama.

Jednom je izjavio da se oseća savršeno udobno u svom telu i da, uprkos tome što voli da se oblači kao žena, ne razmišlja o promeni pola. 

"Volim sebe takvog kakav jesam. Srećan sam i zadovoljan sobom. Uvek sam govorio - ako se neko ne oseća dobro u svom telu, neka učini nešto po tom pitanju", rekao je pre nekoliko godina za E! News.

"Ne osećam se kao da sam u pogrešnom telu. Osećam da je ovo telo u kojem mi je suđeno da budem. Ne osećam potrebu za promenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Udobno mi je u sopstvenoj koži i volim svoje telo", dodao je E. J., koji je pre 11 godina objavio da je gej. 

Poznati košarkaš priznao je da mu je u početku bilo teško da prihvati da je njegov sin gej.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_)

E. J., pak, tvrdi da su njegovi roditelji i pre znali za njegovu seksualnu orijentaciju, ali su bili zabrinuti zbog reakcije javnosti. Otac i sin danas imaju dobar odnos.

"Hrabar je i dovoljno jak da svetu pokaže ko je", rekao je Medžik o sinu.

Podeli:

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: