Aktuelno 10

26.09.2024.

15:32

Evo zašto je Didi imao 1.000 bočica bebi ulja: I da, ima veze sa seksom

Policija u Paf Didijevoj kući pronašla više od 1.000 flaša bebi ulja i raznih maziva još u martu, a njegov advokat je tek danas objasnio zašto je reper imao tolike količine tih preparata.

Izvor: b92.net/Njujork Post

Evo zašto je Didi imao 1.000 bočica bebi ulja: I da, ima veze sa seksom
Shuterstock/Denis Makarenko

Podeli:

Otkad je uhapšen reper Šon Kombs, odnosno Paf Didi, u javnost svakodnevno "isplivavaju" novi detalji sa njegovih jezivih "belih" žurki. 

Osim što su tim bahanalijama prisustvovale brojne javne ličnosti poput Paris Hilton, Leonarda DiKaprija, Dženifer Lopez, Bijonse, Džej Zija, Džastina Bibera i drugih, otkriveno je da je policija u Paf Didijevoj kući pronašla više od 1.000 flaša bebi ulja i raznih maziva.

Iako se to desilo u martu, tek danas je razjašnjena svrha tolike količine bebi ulja.

"Mislim da ih nije bilo 1.000. Mislim da je bilo mnogo. Mislim da se "Costco" (poznati američki trgovački lanac) nalazi odmah niz njegovu ulicu. Mislim da Amerikanci kupuju na veliko, to je poznata stvar", pokušao je da objasni njegov advokat Mark Agnifalo.

"Znate da su to odrasle osobe, koje pristaju da rade ono što odrasli i rade. Ne možemo biti toliki puritanci da mislimo da je seks loša stvar jer da jeste, ljudi više ne bi postojali", rekao je advokat Agnifalo za Njujork Post.

Podsetimo, Kombs je optužen za trgovinu ljudima, reketiranje i prevoz radi bavljenja prostitucijom, u saveznoj optužnici koja je objavljena. Reper se izjasnio da nije kriv.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: