Aktuelno 16

26.09.2024.

12:46

Poznati glumac potpuno neprepoznatljiv, svi se pitaju šta mu se desilo FOTO

Olivije Martinez privukao je pažnju fotografa dok je šetao ulicama Los Anđelesa, a njegov novi izgled podstakao je niz komentara tipa: "Mnogo je mršaviji i nikad nije bio ovako neuredan".

Izvor: b92.net/Daily mail

Poznati glumac potpuno neprepoznatljiv, svi se pitaju šta mu se desilo FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumac Olivije Martinez, koji se na javnim mestima uvek pojavljivao u elegantnom izdanju, pojavio se u potpuno netipičnom izdanju.

Potpuno sed, u majici, militari pantalonama i patikama, Martinez (58) je svojim novim izgledom zabrinuo sve.

Martineza su fotografi "uhvatili" dok je šetao ulicama Los Anđelesa, a obožavatelji su komentarisali da ne liči na njega da bude "tako neuredan".

Bilo je onih koji su kosnatovali da je mršaviji nego inače.

Fotografije su brzo završile i na društvenim mrežama.
 

Inače, Martinez trenutno prolazi kroz težak period u životu - njegova bivša supruga, takođe jedna iz holivudske elite, Hale Beri, izjavila je da je potrošila više od 200 hiljada dolara kako bi s Martinezom sarađivala na vaspitanju desetogodišnjeg sina. U dokumentima čiji su sadržaj preneli američki mediji, Beri se žalila da joj Martinez ne plaća alimentaciju i da odbija da učestvuje u zajedničkim odlukama vezanih za njihovog sina.

Beri je u više navrata navodila da njen bivši suprug uopšte ne želi da se bavi detetom, potom je krajem prošlog meseca zatražila potpuno starateljstvo nad sinom.

"Naš sin ima problema, zaostaje u školi, otkriveno je da ima ADHD i blagu disleksiju", istakla je glumica.

Martinez je uzvratio optužbom da ga Hali samo iskorištava, kao i da mu nije dala dovoljno vremena da se pripremi za sudsko ročište.

Martinez i Beri su u braku bili od 2013. do 2015. godine, kada su objavili da se razilaze, a službeno su se razveli tek u avgustu prošle godine.

"Idemo napred s ljubavlju, uzajamnim poštovanjem i zajedničkim fokusom na ono što je najbolje za našeg sina. Želimo jedno drugome samo sreću u životu i nadamo se da poštujete našu, a što je najvažnije, i privatnost naše dece, dok prolazimo kroz ovo teško razdoblje", napisali su te 2015. godine.

Bivši par upoznao se na setu "Dark Tidea" 2010. godine. Verili su se dve godine nakon upoznavanja, a tri meseca posle venčanja rodio im se sin, kome su dali ime Maeko (potiče iz Španije iz 14. veka, a koje u bukvalnom prevodu znači "Dar od Boga")..

Osim njega, glumica ima i kćer Nalu, koju je dobila u vezi s kanadsko-francuskim manekenom Gabrijelom Obrijem.

Podeli:

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: