Aktuelno 0

26.09.2024.

12:32

Kasandrina najveća ljubav, lepi Ignasio, zbog jedne žene završio na stubu srama FOTO/VIDEO

Portorikanac Osvaldo Rios, koji je tumačio likove braće blizanaca Ignasija i Luisa Davida Kontrerasa danas ima 64 godine, i dalje je veliki zavodnik, ali zbog veze sa Šakirom dospeo je na stub srama.

Izvor: B92.net

Kasandrina najveća ljubav, lepi Ignasio, zbog jedne žene završio na stubu srama FOTO/VIDEO
B92.net/ M.M.G.

Podeli:

Pre skoro 30 godina, Srbiju, ali i tada veliku Jugoslaviju, osvojila je serija "Kasandra"., odnosno telenovela čija je glavna junakinja devojka, koja je kao beba zamenjena i data siromašnim Romima čergarima da živi u cirkusu. Posle 18 godina, Kasandra, glavna junakinja, vratila se u rodni grad u kojem živi njena prava porodica, super bogata, i otkrila je istinu o poreklu. Ljudi su, kao opčinjeni, sedeli ispred mlaih ekrana i bez daha pratili svih 150 epizoda.

U "Kasandri", osim glavne glumice Koraime Tores, koja je upravo gostovala u Beogradu, zbog uloge u jednoj od najpopularnijih domaćih serija, važnu rolu, i to dvostruku, imao je Osvaldo Rios (64). Portorikanac je tumačio likove braće blizanaca Ignasija (pozitivac) i Luisa Davida Kontrerasa (negativac).

Kao i Koraimi, i njemu je karijera krenula uzlaznom putanjom posle "Kasandre", snimio je na desetine serija, a onda mu se desio strašan peh - optužili su ga da je silovao slavnu pevačicu Šakiru, s kojom je bio u ljubavnoj vezi.

Ta vest je isplivala na površinu kada je tri meseca ležao u zatvoru zbog prebijanja jedne od svojih devojaka, a on ju je javno demantovao.

"To je smešno. Jedna od najvećih laži koje su izmišljene. Sama Šakira je rekla da sam se ponašao prema njoj kao princ", istakao je Rios tada za strane medije.

Pre toga je u jednom intervjuu istakao da je planirao da oženi kolumbijsku pevačicu.

"Sve je bilio vrlo formalno, bili su tu njen tata, mama, razgledali smo kuću, pratio nas je njen brat Tonino, s kojim sam još uvek prijatelj... Imali smo planove da se venčamo i sve to, već smo gledali svoj potencijalni dom", rekao je Rios.

S obzirom na to da je Šakira u tom trenutku imala samo 20 godina, a on 37, njihova veza je neprijatno iznenadila javnost u Latinskoj Americi.

Ljubav je potrajala oko osam meseci, a godinama kasnije pojavile su se tvrdnje da se okončala nasiljem.

Glumac je, inače, 2004. osuđen na zatvorsku kaznu zbog nasilja u porodici, nad tadašnjom devojkom Dejzi Santjago, što je i priznao.

Kako je istakao, nije umeo da je ceni i zlostavljao ju je verbalno i fizički, zbog čega je završio iza rešetaka

Inače, glumac je iz braka s koleginicom Sali Diaz dobio tri sina: Đulijana, Osvalda i Alesandra.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: