Aktuelno 7

26.09.2024.

9:40

Glumački par konačno potpisao papire za razvod FOTO

Glumački par Čening Tejtum i Džena Devan postigli su, posle šest godina od odluke da okončaju brak, dogovor o konačnom razvodu.

Izvor: b92.net/People

Glumački par konačno potpisao papire za razvod FOTO
Shuterstock/Joe Seer

Podeli:

Šest godina nakon što se par razišao, partneri iz serije "Step Up" su okončali svoj razvod.

Konačnom razvodu prethodila je višemesečna "bitka" oko novca, delimično zasnovana na Tejtumovoj kontinuiranoj zaradi od franšize "Madžik Majk", a da bi izbegli suđenje zakazano u decembru, bivši partneri su se dogovorili da se odreknu izdržavanja supružnika, objavio je People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Iako nisu poznati svi detalji nagodbe, Tejtum i Devan, koji su roditelji 11-godišnje ćerke Everli, saglasili su se da privatno reše sve buduće nesuglasice oko starateljstva.

Mediji su se ovim povodom obratili PR službama glumaca, ali za sada nisu dobili odgovor.

Vest o kraju ljubavi, dvoje glumaca objavilo je na društvenim mrežama.

"Zaljubili smo se pre mnogo godina jedno u drugo i imali magično zajedničko putovanje. Apsolutno ništa se nije promenilo kada je reč o tome koliko se volimo, ali je ljubav predivna avantura koja nas sada odvodi različitim putevima", naveli su Čening Tejtum i Džena Devan u zajedničkom saopštenju.

Pritom, važili su za jedan od najskladnijih holivudskih parova, a kada se pročulo da je ljubav došao kraj, Džena je zae časopis Health rekla:

"Kada nam ljudi kažu da imamo savršen život sve što želim je da vrisnem i kažem im da niko nije savršen".

Čening i Džena upoznali su se na snimanju filma "Step Up" 2006. godine. Venčali su se u julu tri godine kasnije u Malibuu. Njihova ćerka Everli rođena je u Londonu 2013. godine.

Inače, Devanova je podnela zahtev za razvod braka 2018. godine, a kada su iskrsli problemi oko podele novca od franšize "Magic Mike", tvrdila je da je reč o zajedničkoj, intelektulnoj svojini. Navela je da je prava na licencu Tetjum preneo na treću osobu, a da nju prethodno nije obavestio o tome.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Šolc ugasio snove EU

Neprijateljstvo Olafa Šolca prema Unikreditovom preuzimanju Komercbanke znak je da će panevropska integracija ostati nedostižna, piše Politiko.

13:35

25.9.2024.

1 d

Podeli: