Aktuelno 0

25.09.2024.

19:15

Kasandra otkrila koliko su Srbi i Latinoamerikanci slični VIDEO

Glumica Koraima Tores, čuvena Kasandra, otkrila je svoje utiske o Beogradu, u koji je došla kako bi postala deo serije "Igra sudbine".

Izvor: b92.net/Prva Tv

Kasandra otkrila koliko su Srbi i Latinoamerikanci slični VIDEO
B92.net/ M.M.G.

Podeli:

"Zadovoljstvo mi je što sam ovde. Sjajno je, to je jedan san. Igra sudbine je jako važna za mene i zbog toga što mogu da učestvujem u jednoj seriji koja je toliko važna za Srbiju. To je za mene velika radost", rekla je čuvena Kasandra za TV Prva.

Istakla je i da će posebno pamtiti srdačnost koju je iskusila u Srbiji.

"Set je uvek isti, ali ono što se oseća i događa kada se gledamo i kada razgovaramo je nešto drugo.Osećam zahvalnost, ljubav, toplinu i veliku srdačnost ovde", rekla je Koraima Tores.

Glumica je objasnila i kako je došlo do saradnje na popularnoj seriji.

"Oduševila sam se kada su me pitali da budem deo serije i nisam se uopšte premišljala, odmah sam pristala. Osetila sam se jako počastvovano", istakla je.

Koraima Tores je istakla i šta je to slično Srbima i Latinoamerikancima.

"Možda smo jako udaljeni i izgledamo različito, ali način na koji postupamo jedni prema dugima su nam slični. Veseli smo i srdačni. Osećamo empatiju i lako sarađujemo", rekla je Koraima Tores.

"Mnogo mi se sviđa Beograd, prvog dana sam uspela da prošetam, da vidim zalazak sunca, da probam svašta. Volela bih da mogu još da uživam u gradu i da vidim više stvari. Rado ću doći ponovo", rekla je Koraima Tores.

Izvor: prva

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Važi za sve građane: Ukida se ovaj porez

Ministar finansija i trezora u Savetu ministara BiH Srđan Amidžić izjavio je da je pokrenut proces da se u BiH usvoji zakon o ukidanju PDV-a na kupovinu prve nekretnine koji bi se odnosio na sve državljane BiH.

13:37

24.9.2024.

1 d

Podeli: