Aktuelno 4

25.09.2024.

18:23

Glumica iz "Prijatelja" zapanjila fanove serije svojim priznanjem

Džejn Sibet, poznata po ulozi Rosove bivše supruge Kerol u kultnim Prijateljima, priznaje da nije pogledala sve epizode serije koja je osvojila svet.

Izvor: Index.hr

Glumica iz "Prijatelja" zapanjila fanove serije svojim priznanjem
Profimedia/Allstar/Mary Evans/Graham Whitby Boot.

Podeli:

"Nisam. Priznajem," rekla je Sibet u razgovoru za The Post povodom obeležavanja 30. godišnjice početka emitovanja serije, koja je prvi put prikazana 22. septembra 1994. godine.

Iako je gledala scene dok su ih snimali, nije pratila seriju na TV-u.

"Bila sam jako zauzeta odgajanjem dece i jednostavno nisam stigla da gledam ono što sam već napravila", dodala je glumica.

Sibet je došla do polovine druge sezone kada je njena najmlađa ćerka Vajolet, tada 12-godišnjakinja, izrazila želju da zajedno gledaju seriju.

Iako planira da nastavi, još uvek nije završila svih deset sezona.

"Trebala bih stvarno da je pogledam jer znam da je neverovatna. Svaki put kad je gledam uživam," priznaje Sibet, koja je danas majka troje dece i baka dvoje unučadi.

Prijava za ulogu Rejčel i preokret zbog trudnoće

Zanimljivo je da se Sibet u početku prijavila za ulogu Rejčel Grin, koja je kasnije pripala Dženifer Aniston. Oduševila je producente, ali je morala odustati jer je bila trudna.

"Moj agent i menadžer su mi rekli: 'Dobila si ulogu. Obožavaju te.' A ja sam ih pitala: 'Jeste li im rekli da sam trudna?'" prisetila se.

Profimedia/Allstar/Mary Evans/Graham Whitby Boot.

Ipak, sreća ju je ponovno spojila sa serijom. Nakon rođenja sina, Sibet je dobila poziv za zamenu glumice koja je prvotno dobila ulogu Karol. 

"Dejvid Švimmer je bio neverovatno duhovit i odmah sam znala da želim da radim s njim," kaže. Sin joj je imao samo dva dana kada je prvi put kročila na set Prijatelja.

Kerol, koju je Sibet glumila, bila je Rosova bivša supruga koja se zaljubila u Suzan, koju je igrala Džesika Hekt.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Važi za sve građane: Ukida se ovaj porez

Ministar finansija i trezora u Savetu ministara BiH Srđan Amidžić izjavio je da je pokrenut proces da se u BiH usvoji zakon o ukidanju PDV-a na kupovinu prve nekretnine koji bi se odnosio na sve državljane BiH.

13:37

24.9.2024.

1 d

Podeli: