Aktuelno 3

25.09.2024.

15:17

Kolinda napravila selfi sa Ilonom Maskom: Komentari se nižu FOTO

Bivša predsednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, trenutno se nalazi u Njujorku iz kog je objavila niz fotografija, među kojima i jednu sa Ilonom Maskom.

Izvor: B92.net

Kolinda napravila selfi sa Ilonom Maskom: Komentari se nižu FOTO
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Podeli:

Ona je prisustvovala dodeli nagrade "Global Citizen Awards" koji se održava svake godine tokom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, a organizuje je Atlantski savet.

Kolinda je objavila nekoliko fotografija sa dodele na svom Instagram profilu, a ona na kojoj je Ilonom Maskom posebno je iznenadila njene pratioce.

"Sinoć je na večeri povodom dodele nagrada Global Citizen Awards Atlantskog saveta, održanoj u okviru sedmice visokog segmenta Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, okupljen veliki broj svetskih lidera, diplomata i poslovnih ljudi kako bi proslavili vrednosti i osobine globalnog liderstva. Srdačne čestitke Nani Ado, Dankva Akufo-Ado, Kirijakosu Micotakisu,  Đorđi Meloni i Mikiju Liju na nagradama za izuzetne doprinose u stvaranju boljeg sveta. Svakog lidera predstavile su poznate ličnosti, uključujući predsednika Vilijama Ruta, dr Alberta Bourlu, Ilona Maska i Šari Redstoun. Ovaj događaj je istakao ključni rad koji Atlantski savet obavlja u oblikovanju svetlije globalne budućnosti", napisala je Kolinda u opisu fotografija.

Njene pratioce oduševio je njen izgled i odevna kombinacija, ali i fotografija sa Ilonom Maskom.

"Lepo je videti našu ex predsednicu u društvu Ilona Maska. Stvorena je za prezentaciju Hrvatske u svetu", samo je jedan od komentara.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Važi za sve građane: Ukida se ovaj porez

Ministar finansija i trezora u Savetu ministara BiH Srđan Amidžić izjavio je da je pokrenut proces da se u BiH usvoji zakon o ukidanju PDV-a na kupovinu prve nekretnine koji bi se odnosio na sve državljane BiH.

13:37

24.9.2024.

1 d

Podeli: