Aktuelno 0

25.09.2024.

10:37

Kralj Čarls je bolestan: Ovo su nove informacije o njegovom stanju

Mnogobrojni fanovi kraljevske porodice ali i samog kralja Čarsla obradovali su se dobrim vestima o zdravstvenom stanju monarha.

Izvor: B92.net

Kralj Čarls je bolestan: Ovo su nove informacije o njegovom stanju
Profimedia

Podeli:

Porodica, prijatelji ali i brojni obožavatelji kraljevske porodice i kralja Čarlsa odahnuli su nakon što su čuli nove informacije o monarhovom zdravlju.

Kako je izvestio Express.co.uk, sin kraljice Kamile, Tom Parker Bovls, kratko je prokomentarisao trenutno stanje kao i informacije o kraljevoj terapiji tokom promocije svoje novoizdate knjige Kuvanje i kruna (Cooking and The Crown).

Govoreći o Čarlsovom zdravlju, rekao je:

"Doktor kaže da lečenje ide dobro."

Tom je takođe otkrio da je njegova majka, kraljica supruga, pružala punu podršku svom mužu tokom svih ovih izazovnih meseci. Takođe je dodao i sledeće:

"Ona je čvrsta, moja majka."

Važno je napomenuti da je Bakingemska palata u februaru 2024. objavila da je kralju dijagnostikovan neotkriveni oblik raka i da se od tada leči.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Važi za sve građane: Ukida se ovaj porez

Ministar finansija i trezora u Savetu ministara BiH Srđan Amidžić izjavio je da je pokrenut proces da se u BiH usvoji zakon o ukidanju PDV-a na kupovinu prve nekretnine koji bi se odnosio na sve državljane BiH.

13:37

24.9.2024.

22 h

Podeli: