Aktuelno 1

25.09.2024.

8:10

Džoan Kolins tvrdi da su je izgladnjivali: "Šefovi su uživali" VIDEO

Britanska glumica i seks-simbol 80-ih, Džoan Kolins, prisetila se svoje kultne uloge, ali i svega što je pratilo snimanje iste.

Izvor: B92.net

Džoan Kolins tvrdi da su je izgladnjivali: "Šefovi su uživali" VIDEO
Profimedia

Podeli:

U pitanju je serija Dinastija, u kojoj je Džoan glumila Aleksis Karington Kolbi.

Gostujući u britanskoj emisiji Loose Women izjavila je kako su im na snimanju Dinastije branili da jedu kako bi sprečili gojenje glumaca. Imali su redovan obrok na setu, ali između višesatnih snimanja scena nisu smeli ni da pomisle na grickalice. Glumica navodi da su jeli celer i šargarepu.

"Nismo smeli da jedemo ništa između oblaka. Pred nama su bila sva ta peciva i poslastice koje bi sva ekipa jela. Ali oni bi nam rekli: 'Ne, ne, ne - šargarepa. Bilo je teško. Ako nas pogledate u seriji, bili smo kao štapići", ispričala je.

Kaže da zbog snimanja nisu imali previše slobodnog vremena. Vikendima su se bavili promovisanjem serije.

"Sami smo tražili kostime. Volim šoping, pa sam puno vremena provodila u prodavnicama. Otišla bih i tražila pomoćnika za kupovinu", rekla je.

Podsetimo, Dinastija je jedna od najpopularnijih američkih sapunica. Radnja serije se odvija u američkom gradu Denveru, u saveznoj državi Kolorado, i prati život bogate naftaške porodice Karinton. Serija se smatra jednom od najgledanijih u svetu i dostigla je kultni status.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Podeli: