Aktuelno 0

24.09.2024.

20:54

Šon Kombs kriv za razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka? FOTO

Nakon hapšenja repera P Didija izlazeu javnost fotografije sa ličnostima koje su bile deo spornih žurki, a na njima je i Dženifer Lopez, te se spekuliše da bi povezanost sa reperom mogao da bude i razlog nedavnog razvoda od Bena Afleka.

Izvor: B92.net

Šon Kombs kriv za razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka? FOTO
Profimedia/ Ethan Miller

Podeli:

Mediji pišu da se na kontroverznim snimcima koji su pronađeni tokom racije u Didijevom stanu, nalazi i Lopezova. 

Izvori bliski paru su naveli da je Aflek baš iz tog razloga odlučio da se distancira od nje, a da je to dovelo i do rastanka.

Kako navodi Newsnation, Šug Najt, bivši direktor muzičke kuće rekao je u podkastu "Collect Calls with Suge Knight" da se na zaplenjenim snimcima nalazi i Džej Lo sa Kombsom.

"Upali su u Didiejvu kuću i zaplenili sve te snimke na kojima Džej Lo radi ovo i ono", rekao je on u ovom podkastu, govoreći o dešavanjima iz 1999. godine kada su uhapšeni, ali su optužbe protiv Lopezove ipak odbačene.

Takođe, pojavile su se fotografije na kojima se vide Lopez i Didi na krevetu tokom zabave, 4. jula 2000. godine. Džej Lo tada je izdala uspešan album, a već je postigla i velike uspehe u filmovima.

Page six navodi da su i fanovi pevačice podsetili kako je njena majka svojevremeno branila vezu nje i kontroverznog repera.

Podsetimo, Šon Didi Kombs , koji je optužen za seksualni napad i trgovinu ljudima, organizovao je i poznate žurke na kojima su prisustvovale brojne holivudske zvezde o kojima se neprestano piše sada zbog povezanosti sa uhapšenim reperom.

 
 

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Podeli: