Aktuelno 1

24.09.2024.

17:21

Madonina ljubavnica sve priznala:"Osećala sam se kao visoko rangirana prostitutka" FOTO

Bivša manekenka Dženi Šimizu bila je u vezi s Madonom, a sada je u novoj dokumentarnoj seriji "In Vogue: The 90s" otkrila detalje o vremenu provedenom s pop divom u Evropi.

Izvor: b92.net/index.hr

Madonina ljubavnica sve priznala:"Osećala sam se kao visoko rangirana prostitutka" FOTO
Profimedia

Podeli:

"Mislim, nećete reći ne Madoni u devedesetima", prisetila se Dženi, a preneo je magazin "People".

"Ne samo da je bilo sjajno osećati se kao visoko rangirana prostitutka, jer stvarno je bilo. Dešavalo se da me pozove telefonom tipa:'Hej, možeš li da se sastaneš sa mnom na mojoj reviji u Parizu? Ti si u Evropi, zar ne?'", ispričala je Šimizu, pa detaljno opisala kako je to izgledalo.

Profimedia

"Rekla bih joj: 'Da, upravo završavam s Pradom. Odmah nakon Prade ću uhvatiti avion.' I jesam. Otišla bih do njenog hotela, do Rica, oko četiri ujutro, spavala s njom, a zatim se vratila u Milano", dodala je Dženi, koja je ljubavnu vezu imala i sa Anđelinom Džoli.

"Moja žena će me ubiti", našalila se Šimizu, koja je s Mišel Harper u braku od 2014. godine.

U dokumentarcu je govorila, najvećim delom, ono što je objavila u svojim proše godine objavljenim memoarima.

"Sviđalo mi se što sam Madoni bila na raspolaganju. Palilo e je to što mi je bilo naređeno da dođem u njen apartman kad god je to želela", priznala je.

Istine radi, istovremeno je spavala i sa Anđelinom, a da je tako, ispričala je sama glumica.

"Verovatno bih se udala za dženi Šimizu da se nisam udala za svog muža", izjavila je Džolijeva 1997. godine za časopis "Girlfriends", pritom misleći na svog bivšeg supruga Džonija Li Milera.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Podeli: