Aktuelno 5

24.09.2024.

13:56

Džastin Biber zavukao glavu u međunožje zvezde NFL-a: Skandalozan snimak kruži internetom VIDEO

Internet je preplavio snimak Džastina Bibera i zvezde NFL-a Odela Bekama Džuniora sa jedne zabave kod Paf Didija na kojem se vidi da je glava pevača završila između nogu fudbalera.

Izvor: B92.net

Džastin Biber zavukao glavu u međunožje zvezde NFL-a: Skandalozan snimak kruži internetom VIDEO
EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Podeli:

Posle hapšenja repera Šon Didi Kombsa, odnosno Paf Didija, u Holivudu se danima priča o žurkama iza zatvorenih vrata koje je muzičar optužen za reketiranje i seksualnu trgovinu, organizovao vrlo često.
 


Sada se pojavio snimak pevača Džastina Bibera, koji je bio u društvu sa zvezdom NFL-a Odelom Bekamom Džuniorom.

I ništa ne bi bilo neobično da nije jednog skandaloznog detalja - na snimku se vidi kako je Biber zavukao glavu u Džunirovo međunožje.

Snimak je vrlo brzo postao viralan, a među komentarima, najčešći je bio:

"Šta to Džastin Biber radi s Odelom Bekamom u klubu?"

Kad je primetio da ih snimaju, Biber je burno odreagovao, a na snimku se vidi i da momak iza njega izgleda prilično loše.

Pritom, u opisu snimka navedeno je da je Biber u trenutku kada je nastao, imao samo 15 godina, pa su se mnogi konstatovali da je vreme da se javno kaže šta je Pi Didi radio pevaču.

Inače, javna je tajna da je Bibera kod Paf Didija doveo pevač Ašer, posle čega su se redovno viđali, što javno, više tajno.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

I Hrvati hitno povukli naš keks

Atlantic Grupa je Državnom inspektoratu izvestila da povlači s tržišta Jimmi cookies noisette od dve serije s rokom upotrebe do 11. maja sledeće godine zbog "mogućeg prisustva stranog tela u sadržaju".

10:58

23.9.2024.

1 d

Podeli: