Aktuelno 0

24.09.2024.

12:48

Slavna komičarka uporedila Didija sa Vajnstajnom pa otkrila nove detalje VIDEO

Poznata američka komičarka Rosi O'Donel podelila je svoje iznenađenje u vezi sa optužbama protiv Šona Kombsa, pa ga je uporedila sa poznatim osuđenim seksualnim predatorom Vajnstajnom.

Izvor: B92.net

Slavna komičarka uporedila Didija sa Vajnstajnom pa otkrila nove detalje VIDEO
EPA/ERIK S. LESSER

Podeli:

U videu objavljenom na TikToku prisetila se vremena kad su ona i Kombs bili komšije u Majamiju. Ispričala je da ju je Didi jednom pozvao na svoju poznatu "belu žurku", na koju su ona i njena deca stigli u trenerkama, ali ih obezbeđenjke nije pustilo d auđu na zabavu. Kasnije se Didi izvinio i zakupio ceo bioskop za njenu porodicu. 

Didija je zatim uporedila sa bivšim holivudskim producentom Harvijem Vajnstajnopm, sa naglaskom na pitanje kako je moguće da javne ličnosti nastavljaju sa takvim delima znajući da ih neko prati. 

O'Donel je priznala da je u početku bila skeptična prema optužbama protiv Vajnstajna zbog njegove moći i statusa u Holivudu, ali je na kraju shvatila da su moćni pojedinci sposobni da zataškaju svoje zločine. Sada vidi sličan obrazac u slučaju Kombsa te je šokirana razmerom i ozbiljnošću optužbi, posebno u vezi sa trgovinom ljudima i seksualnim zlostavljanjem.

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: