Aktuelno 5

24.09.2024.

8:38

Hapšenje poznatog repera otvorilo Pandorinu kutiju: Spominje se i poznati glumac VIDEO

Leonardo Dikaprio ogradio se od Šona "Didija" Kombsa nakon što se u javnosti pojavila njegova slika sa jedne od zloglasnih Didijevih "belih žurki".

Izvor: Jutarnji.hr

Hapšenje poznatog repera otvorilo Pandorinu kutiju: Spominje se i poznati glumac VIDEO
Profimedia

Podeli:

Glumac je poručio kako sa posrnulim muzičkim mogulom "nema ništa godinama", navodi Dejli mejl. 

Podsetimo, Kombs je uhapšen i optužen za reketarenje i trgovinu ljudima radi prostitucije.

Takođe je optužen da je prisiljavao žene na "vrlo razrađene seksualne predstav"‘, opisane kao "freak offs". Kombs je jednom rekao da je zvezda Titanika "osoba broj jedan" na njegovom popisu zvanica na "belim žurkama".

Još neke zvezde koje je ugostio su Kim Kardašijan, Paris Hilton i Maraja Keri.

Međutim, izvor blizak Dikapriju kaže da Leo nije bio u kontaktu sa Kombsom godinama, da nikada nije bio na ‘freak offovima‘ i da nema nikakve veze sa slučajem.

Didi i Dikaprio su poslednji put zajedno slikani u javnosti na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji 29. jula 2004. godine.

Glumac je takođe viđen kako pleše uz Kombsa na njegovom 50. rođendanu 2019. godine

"Leonardo Dikaprio nema apsolutno nikakve veze sa ovim. Išao je na nekoliko žurki početkom 2000-ih - ali tamo su bili doslovno svi. Nisu to bili freak-offovi. Bile su to velike kućne zabave. Leo je u to vreme bio na početku karijere", rekao je izvor blizak glumcu.

"On nema ništa s tim svetom i smešno je pretpostaviti da je upetljan u ovo na temelju nekoliko fotografija starijih od 20 godina. Leo je fokusiran na svoju karijeru i svoju vezu i uopšte ne razmišlja o Didijevom slučaju", rekao je izvor.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: