Aktuelno 6

23.09.2024.

22:01

Holivud ne prestaju da "tresu" skandali: Otkriveno ko je prisustvovao ozloglašenim žurkama Paf Didija FOTO

Šon Didi Kombs , koji je optužen za seksualni napad i trgovinu ljudima, organizovao je poznate žurke na kojima su prisustvovale brojne holivudske zvezde.

Izvor: B92.net

Holivud ne prestaju da "tresu" skandali: Otkriveno ko je prisustvovao ozloglašenim žurkama Paf Didija FOTO
EPA-EFE/NINA PROMMER

Podeli:

Zbog toga Holivud ovih dana strepi od objavljivanja detalja sa "belih zabava".

Dejli Mejl je danas podelio i novi video snimak na kojem Kombs govori gostima na jednoj od njegovih zabava u Hamptonsu da je vreme da deca odu kući i da pravo slavlje može da počne.

Na snimku, koji je ekskluzivno dobio britanski list, Didi stoji s čašom šampanjca u ruci, pozivajući goste da uzvrate uslugu za dosadašnje gostoprimstvo.

"Hrana je bila obezbeđena, piće ste dobili, sada je vreme da uživamo u životu", kaže on.

"Ovo je proslava života. Ovo je prava bela zabava", poručuje im.

"Deca imaju još sat vremena, a onda se ovo pretvara u nešto čemu ćete, kada budete stariji, želeti da prisustvujete... zato, hajde da počnemo da se opuštamo, sklonimo decu. Sve je u redu. Hajde di džej daj muziku", rekao je tada Didi.

Dejli Mejl je došao i u posed fotografija na kojima se vidi lista zvanica – prava elita filmske i muzičke industrije, a svi oni su ostali upadljivo tihi nakon što je muzički mogul uhapšen u Njujorku ranije ove nedelje.

Među njima je i Dženifer Lopez, koja je bila u vezi s Didijem od 1999. do 2001. godine i prisustvovala je na više od jedne od zabava koje je on organizovao da bi učvrstio svoju reputaciju modernog i uticajne figure u industriji.

Paris Hilton je takođe bila redovna gošća, prisustvovala je prvoj zabavi održanoj 7. septembra 1998. godine, koju je opisala kao "ikonilčnu".

Fotografije tih okupljanja deluju kao vremenska kapsula poznatih ličnosti s kraja devedesetih i početka dvehiljaditih. Hauard Stern, Keli Ozborn, Areta Frenklin, Leonardo Dikaprio, Marta Stjuart, Jay-Z i Bijonse, Maraja Keri i njen tadašnji muž Nik Kenon, par u žiži interesovanja Tomi Li i Pamela Anderson, mlada Kim Kardašijan... svi koji su nešto značili bili su tamo, i to s ponosom.

Jedan gost mu je bio omiljen

U jos jednom videu, Kombs je otkrio da mu je jedna holivudska zvezda bila omiljeni gost.

Video je objavljen od strane Voga 2018. godine, pod nazivom "73 pitanja sa Šonom Didijem Kombsom", muzičar, tada 54-godišnjak, vodio je ekipu magazina kroz svoj dom, pružajući uvid u svoj život zabava.

Dok je stajao u svojoj kuhinji, novinar ga je upitao, iako to nije javna informacija, ko je bio broj jedan na njegovim žurkama, piše Dejli Mejl.

Bez oklevanja, Kombs se okrenuo prema novinaru i rekao: "Leonardo Dikaprio".

Kombs je nekada održavao White Party žurke u svom domu u Ist Hemptonu, gde su se brojn  zvezde okupljale leti, u njegovoj vili pored obale, na godišnjoj proslavi.

Podsećamo, Kombs se sada suočava sa optužbama da je primoravao žene na orgije u svojim vilama.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: