Aktuelno 1

23.09.2024.

20:04

Glumac otkrio jezive detalje nesreće: "Mislili smo da smo mrtvi" VIDEO

Skot Koen, koji je u legendarnoj seriji "Gilmorove" igrao profesora i Lorelainog partnera Maaksa Medinu, otkrio je da su on i njegova supruga Anastasia Traina srećni što su živi nakon što su ovog leta zadobili povrede prilikom policijske potere automobila.

Izvor: Jutarnji.hr

Glumac otkrio jezive detalje nesreće: "Mislili smo da smo mrtvi" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Naime, automobil koji je bežao od policije udario je onaj od Skota i Anastasije, a o celom događaju je sada, na premijeri "Pingvina", progovorio glumac.

"Mislili smo da smo mrtvi. Ruka moje supruge je skroz zeznuta, a ja imam slomljenu grudnu kost koja navodno nikada neće zaceliti...", rekao je Koen za Page Six.

Isprva je to bila rutinska kontrola, ali iznenada je postala policijska potera. Iako nije poznato da li je policija ikada uhvatila muškarca za kojim je bila u potrazi, mediji pišu da se auto osumnjičenog zapalio i da je on nakon toga otišao pešice.

Profimedia

Koen je nakon nesreće s obožavateljima podelio videozapis iz bolnice, kao i automobila nakon nesreće.

"Sa slomljenim kostima, izranjavanim telima, pod uticajem brojnih lekova i potrešeni tim činom agresije koji nas je pogodio, odvažili smo se da krenemo dalje. Jako me ljuti što sada moram da se nosim s oporavkom, ali u isto vreme sam i istinski zahvalan. Anastasika i ja smo oboje ovde kako bismo iskusili ljubav i neverojatnu velikodušnost prijatelja i porodice", podelio je tada glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scott Cohen (@scottecohen)

Iako njegov oporavak još traje, uspeo je da dođe na premijeru serije "Pingvin", koja je spin-off filma "Betmen".

"Celo sam djetinjstvo sanjao da budem Supermen, Betman. To su bili moji snovi kad sam bio jako mlad. A sada sam dobio priliku da budem deo toga", kazao je glumac.

Serija se emituje na Maksu, a osim Koea igraju i Kolin Farel, Kristin Milioti, Teo Rosi i drugi.

Koen se osvrnuo i na svoj poziv pa otkrio zašto voli da bude glumac.

"Za mene je televizija vrsta uticaja. I ako možete uticati na nekoga, onda je to razlog da to učinite. Mislim, to je drugi razlog zašto sam glumac. Prvenstveno mi je važno to što mogu da se izrazim, ali želim da imam uticaja u svetu, želim da neko oseti nešto što mu ja dajem da oseti", kazao je.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: