Aktuelno 1

23.09.2024.

18:37

Brat Kejt Midlton otkrio porodične tajne: Ovako su se odnosili prema njoj tokom bolesti

Džejms Midlton, mlađi brat Kejt Midlton, s ostatkom porodice pružio je sestri punu podršku i ljubav tokom njenog lečenja od raka.

Izvor: Index.hr

Brat Kejt Midlton otkrio porodične tajne: Ovako su se odnosili prema njoj tokom bolesti
Profimedia

Podeli:

Džejms (37) je autor memoara Meet Ella: The Dog Who Saved My Life, koji izlaze 26. septembra, a uoči njihove objave podelio je uvid u porodične odnose s Kejt Midlton.

U intervjuu za Hello! Džejms, koji živi u Berkširu sa suprugom Alize, sinom Inigom i šest pasa, otkrio je da su Midltonovi izrazito povezana porodica.

Prisetio se kako su podržavali Kejt tokom lečenja i rekao rekao: "Mi smo vrlo bliska porodica koja kroz sve prolazi zajedno."

Džejms je takođe spomenuo da su mu psi pomogli da se nosi sa vlastitim izazovima i dodao je da veruje da Kejtin pas Orla igra sličnu ulogu u njihovoj porodici. Pas Orla, Džejmesov poklon, postao je važan član porodcie princeze i princa Vilijama.

Vratila se službenim dužnostima

Princeza je snimljena samo nekoliko dana nakon što se vratila svojim službenim dužnostima. Devet meseci je zbog zdravstvenog stanja bila "na pauzi". 

U dvorcu Vindzor je organizovala sastanak na kojem je razgovarala o svom projektu Rani razvoj u detinjstvu, a prisustvovali su članovi njenog tima i predstavnici fondacije posvećene deci.

Podsetimo, Kejt je u martu objavila da joj je nakon operacije abdomena dijagnostikovan rak i da će morati da prođe preventivnu hemoterapiju. Nedavno je podelila vest da je završila sa hemoterapijom.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: