Aktuelno 1

23.09.2024.

12:56

Kasandra opet zaludela Srbe: "Jedva čekam da je vidim u seriji Igra sudbine" FOTO

Koraima Tores, čuvena Kasandra, stigla je sinoć kasno u Beograd, a njen dolazak u Srbiju, posle 27 godina, oduševio je mnoge.

Izvor: B92.net

Kasandra opet zaludela Srbe: "Jedva čekam da je vidim u seriji Igra sudbine" FOTO
b92.net/ F.G.

Podeli:

Njeni najvatreniji obožavaoci iz minuta u minut su pratili let iz Bogote, glavnog grada Kolumbije, preko Pariza, a kada je konačno oko 22.50 sletela na beogradski aerodrom, gde su je dočekale i mnogobrojne medijske ekipe, poželeli su joj toplu dobrodošlicu.

Euforija slična onoj koja je pratila Kasandrin dolazak 1997. godine, kada je u Beogradu i Novom Sadu boravila samo pet dana, mogla se osetiti u gotovo svakom komentaru na zvaničnoj Instagram stranici TV Prva.

"Jedna divna osoba, koja je uvek odgovorila na svaku moju poruku u inbox. Zbog nje sam zavoleo Venecuelu i español latino", napisao je jedan Kasandrin obožavatalje, dok je drugi dodao:

"Konačno mila, naša, draga Kasandra. Posljednji put si bila prije 27 sa Randuom".

S obzirom na to da je ovaj komentar na ijekavici, a da je autorka starija gospođa, jasno je da su se dolasku lepe i slavne glumice obradovali i građanai regiona, koji su s nestrpljenjem iščekivali svaku epozodu istoimene serije.


Inače, Koraima je tokom leta potvrdila da je razlog ove njene posete angažman u jednoj od najpopularnijih domaćih serija, "Igri sudbine", koja se emtuje na TV Prva.

Nakon dobrodošlice, koju je imala na aerodromu Koraima se oglasila kasnije na Instagramu i zahvalila se na tome.

Istakla je još jednom da je veoma srećna što je tu.
 


"Mogli biste sada da lepo napravite reprizu "Kasandre", da malo gledamo i latino serije, dosta sa turskim", napisao je jedan korisnik Instagrama.

Većina je primetila da se glumica gotovo ni malo nije promenila, da je i dalje lepa i da ima prepoznatljiv, širok osmeh na licu.
"Zvezdetina, a normalna", napisali su neki, a mnogo njih je navelo da s velikim nestprljenjem čeka epizodu "Ige sudbine" u kojoj će se pojaviti Kasandra.

"U, čoveče, gledamo Kasandru u seriji. Jedva čekanje!", poručio je jedan od obožavatelja serije i glumice.

Inače, prilikom prve posete našoj državi, u avgustu 1997. godine, Koraima je rekla:

"Sanjam da se vratim u Srbiju! Bila sam veoma srećna dok sam bila u Srbiji, to mi je jedna od najdražih uspomena u životu. Ljudi su bili ljubazni, pažljivi i puni podrške. Cenim ljubav koju sam 1990-ih dobila od vas, čuvam je u srcu i dan-danas".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: