Aktuelno 1

23.09.2024.

12:16

"Uzimam li lekove, to je moja stvar" FOTO

Glumica i pevačica Hejden Panetijer oglasila se nakon što su se zbog njenog nedavnog intervjua datog za magazin Pipl (People) zabrinuli njeni obožavatelji.

Izvor: B92.net

"Uzimam li lekove, to je moja stvar" FOTO
Shutterstock/lev radin

Podeli:

"Želim da odvojim trenutak da se pozabavim kontroverzom oko intervjua, koji sam nedavno dala za Pipl. Neshvatljivo je da sam uopšte u ovoj poziciji, ali osećam se prisiljenom da govorim o tome u prostoru gde me neće kritikovati koliko brzo ili sporo govorim. Nisam spavala dva dana pre snimanja zbog svog psa, koji se oporavlja od operacije. Snimanje je trajalo osam sati, nakon čega je usledio intervju pred kamerama, koji je trebalo da traje jedan sat", počela je Hejden  Panetijer. Dodala je:
 


"Intervju je počeo dobro, a da se zna, njegov početak nije uključen u verziju koju je Pipl objavio. Bila sam iscrpljena. Moj predstavnik za odnose s javnošću prekinuo je intervju jer je bilo očigledno da mi nije dobro, pogotovo jer je tema bila teška. Pitali smo novinarku možemo li da ponovimo drugi dan ili napravimo dodatni intervju preko Zuma, a ona nas je uverila da to nije potrebno i da smatra da je intervju bio emotivan i iskren", napisala je Hejden Panetijer na svom profilu na Instagramu.


"Takođe, rečeno nam je da će intervju da srede. Časopis ne šalje slike ili video-intervjue na odobrenje pre njihovog objavljivanja. Vidimo ih tek kad ih objave. Tuga na svakom izgleda drugačije. Uzimam li lekove ili ne, to nije ničija stvar. To je između mene i mog lekara. Radim intervjue kako bih promovisala svoj novi film jer sam ponosna na njega", istakla je glumica i naglasila da mnogi nanose štetu ljudima skriveni iza svog kompjutera.

"Mentalno zdravlje je jako važno i nadam se da oni koji ovo sada čitaju razumeju da ono što kažete skrivajući se iza monitora može da ima štetan uticaj na nekoga. Jako sam zahvalna svima koji su stali u moju odbranu u ovom haosu", rekla je Hejden Panetijer

Nakon intervjua za Pipl obožavatelji su izrazili zabrinutost u komentarima i zaključili da Hejden ne govori razgovetno i da nije trezna, zbog čega su zahtevali da se video-snimak ukloni. 

"Ovaj intervju treba odmah ukloniti", "Ko god je odgovoran za objavljivanje ovog video-snimka trebalo bi odmah da bude saslušan", "Nejasan govor, oči jedva drži otvorene, pokušava da izgovori duge reči, očigledno nije trezna. Vrlo tužno", "Ovo je potpuna eksploatacija. Ovo je zavisnica, koja je očigledno potpuno pijana", bili su neki od komentara.

Takođe, glumica je u intervjuu govorila o borbi sa zavisnošću od opijata i alkoholu, suočavanju s bratovljevom smrću i kako se konačno oseća bolje.

Inače, u spornom intervjuu, Hejden Panetijer je govorila o raznim temama, između ostalog i o smrti brata Jansena Panetijera prošle godine. Njen PR je rekao da je ta tema bila vrlo emotivna za Hejden Panetijer.

"To je bio dug i naporan dan za nju. Nije bila pod uticajem", rekao je njen PR za štampu.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: