Aktuelno 0

23.09.2024.

9:09

Nove muke princa Harija, u sve umešan i Kevin Kostner VIDEO

Princ Hari je prisustvovao humanitarnom događaju u Santa Barbari, koji je organizovao slavni Kevin kostner, a kada je prišao pevaču Ričardu Marksu, desilo se nešto zbog čega se svi smeju.

Izvor: b92.net/Daily mail

Nove muke princa Harija, u sve umešan i Kevin Kostner VIDEO
Profimedia

Podeli:

Princ Hari je prisustvovao humanitarnom događaju u Santa Barbari u organizaciji fondacije slavnog glumca Kevina Kostnera.

Reč je o koncertu "One805Live!", s ciljem da se podrži rad hitnih službi, koje spasavaju ogroman broj života. Sve je upriličeno na imanju slavnog glumca u Kaliforniji. Humanitarnom događaju prisustvovali su i Rob Lou, Pink i Džef Bridžis, Ričard Marks i brojni drugi.
 

Tom prilikom, princ Hari je uručio prestižna priznanja učesnicima, a potom je iza scene sačekao pevača Ričarda Marksa s namerom da mu čestita na nastupu. A susret princa i pevača protekao je u kranje čudnoj atmosferi. Marks nije ni primetio Harija dok mu jedan muškarac iza kamera nije skrenuo pažnju:

"Ričarde? Pa, to je princ Hari?"

Pevač je zbunjeno i nemo gledao u vojvodu od Saseksa, a ovaj mu je, svestan da ga pevač nije prepoznao, nemušto rekao:

"Zdravo", pa dodao: "Bravo!"

Naravno, susret je snimljen, autorka videa je supruga Ričarda Marksa i brzinom svetlosti je postao viralan, objavio je Dejli mejl.

Usledile su salve komentara:

"Pevač ni ne zna ko je Hari", a najviše lajkova je "pokupio" jedan u kojem se spominje Harijeva supruga Megan Markl.

"Možda bi Ričard primetio Harija da je uz njega bila Megan Markl, koja se uvek trudi da bude u centru pažnje", glasio je taj komentar.

Inače, Megan nije prisustvovala događaju jer je, kako je objavio Miror, ovih dana bolesna.

Prošle godine je i ona podržala Kostnerovu humanitarnu akciju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: