Aktuelno 1

23.09.2024.

8:30

Kim Kardašijan u zatvoru:"Srela sam se s braćom Menendez, odrasli smo u istoj ulici"

Kim Kardašijan posetila je zatvor "Ričard J. Donovan" kod San Dijega i razgovarala je o reformi zatvorskog sistema sa ozloglašenom braćom Menendez.

Izvor: b92.net/variety.com

Kim Kardašijan u zatvoru:"Srela sam se s braćom Menendez, odrasli smo u istoj ulici"
Profimedia

Podeli:

Braća Menandez su 1989. godine ubili svoje bogate roditelje Hozea i Meri u njihovoj vili na Beverli Hilsu. Suđenje braći, svojevremeno je izazvalo ogromu pažnju javnosti.

Tužioci su tvrdili da su braća roditelje ubila zbog višemilionskog nasledstva, a branioci su sticali da je reč o osveti zbog višegodišnjeg zlostavljanja, koje nikad nije dokazano. Nakon izricanja presude, braća su razdvojena, ali su nakon dve decenije spojena su zatvoru u San Dijegu. Kako je BBC tada preneo, Erik i Lajl su se rasplakali kad su se prvi put sreli.

Inače, njih dvojica su osuđeni na doživotnu robiju, bez mogućnosti pomilovanja.

Kim su se, u poseti u zatvoru pridružili njena sestra Kloe Kardašijan i majka Kris Džener, kao i filmski producent Skot Badnik i glumac Kuper Koh, koji glumi Erika u Netfliksovoj seriji Rajana Marfija "Čudovišta: Priča o Lajlu i Eriku Menendezu, koja je upravo objavljena na toj društvenoj pltaformi.

Kim je nedavno sarađivala s Marfijem u drugoj verziji serije "Američke horor priče". Takođe, redovno posećuje zatvore kako bi učila i govorila o programima rehabilitacije i reformi zatvorskog sustava.

Ranije ove godine razgovarala je sa zvezdom serije "Čudovišta: Priča o Lajlu i Eriku Menendezu" Kloe Sevinji koja tumači lik Kiti Menendes. Tom prilikom su razgovarale o porodici Menendez.

"Odrasla sam u ulici u kojoj se sve to dogodilo, nekoliko kuća dalje. Svi smo išli u istu školu", poručila je Kim, a preneo Varijeti.

"Sećam se da sam slušala o tom slučaju. Moj tata me je provozao pored njihove kuće i sve mi je ispričao. On je čak i bio u toj kući", prisetila se Kim.

Dan pre njenog dolaska u zatvor, Erik Menendez je komentarisao "Čudovišta", i rekao:

"Netfliksova serija je brata i mene prikazal u jako lošem svetlu. Teška srca moram da kažem da verujem da Rajan Marfi ne može da bude toliko naivan i netačan u činjenicama o našim životima da bi ovo napravio bez loše namere", napisao je Menendez u svojoj izjavi, koju je objavila njegova supruga Tami Menendez na Iksu (bivšem Tviteru).

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Panika u Evropi: "Loviće" i Nemce?

Nemačka uvodi nove sisteme za odbranu svojih vladinih aviona, posebno onih koji prevoze visoke državne zvaničnike, poput kancelara Olafa Šolca, predsednika Franka-Valtera Štajnmajera i ministarke spoljnih poslova Analene Berbok.

12:13

21.9.2024.

1 d

Podeli: