Aktuelno 0

22.09.2024.

22:08

Kejt Midlton u javnosti prvi put nakon objave da je završila s hemoterapijom FOTO

Princeza od Velsa Kejt Midlton snimljena je u javnosti prvi put otkako je objavila da je završila hemoterapiju.

Izvor: Index.hr

Kejt Midlton u javnosti prvi put nakon objave da je završila s hemoterapijom FOTO
EPA-EFE/ANDREW MATTHEWS / POOL

Podeli:

Kejt je danas snimljena s princem Vilijamom (42), kraljem Čarlsom (75) i kraljicom Kamilom (77) na misi u crkvi Crathie Kirk u Balmoralu.

Vilijam je bio za volanom dok je Kejt sa šeširom na glavi sedela na suvozačkom mestu, piše BBC, koji je objavio fotografije.

Princeza je snimljena samo nekoliko dana nakon što se vratila svojim službenim dužnostima. Devet meseci je zbog zdravstvenog stanja bila "na pauzi". 

U dvorcu Vindzor je organizovala sastanak na kojem je razgovarala o svom projektu Rani razvoj u detinjstvu, a prisustvovali su članovi njenog tima i predstavnici fondacije posvećene deci.

Podsetimo, Kate je u martu objavila da joj je nakon operacije abdomena dijagnostikovan rak i da će morati da prođe preventivnu hemoterapiju. Nedavno je podelila vest da je završila hemoterapiju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Panika u Evropi: "Loviće" i Nemce?

Nemačka uvodi nove sisteme za odbranu svojih vladinih aviona, posebno onih koji prevoze visoke državne zvaničnike, poput kancelara Olafa Šolca, predsednika Franka-Valtera Štajnmajera i ministarke spoljnih poslova Analene Berbok.

12:13

21.9.2024.

1 d

Podeli: