Aktuelno 0

22.09.2024.

12:09

Veliki sukob Šumaherove bivše žene i njegovog sadašnjeg dečka: "Pitala nas je da li spavamo zajedno"

Vest da je Ralf Šumaher homoseksualac je šokirala javnost.

Izvor: B92.net

Veliki sukob Šumaherove bivše žene i njegovog sadašnjeg dečka: "Pitala nas je da li spavamo zajedno"
Profimedia

Podeli:

Brat slavnog Mihaela Šumahera, Ralf, rešio je da prizna javnosti ono što je godinama skrivao. On je "izašao iz ormana" i svima predstavio svog partnera Etjena.

"Najlepša stvar u životu je kada imaš pravog partnera pored sebe, s kojim možeš da podeliš sve", napisao je on tada uz zajedničku objavu sa dečkom.

Nakon toga, mediji su opsedali njegovu bivšu suprugu Koru, sa kojim ima i sina Davida. Mnoge je zanimalo da li je Kora ranije znala za to i kako je prihvatila.

"Kad je objavio to, bilo je kao mi je neko zario nož u srce. "Izlazak iz ormana" uvek utiče na one oko tebe, uključujući i bivšu suprugu, s kojom imaš dete. Danas se osećam kao da sam u tom braku iskorišćena", rekla je ona tada za Der Spiegel.

Profimedia

Ipak, ovo je izazvalo i Etjena, koji se kasnije oglasio za RTL.

"Mislio sam da imamo dobru povezanost s Korom. Kad je došla, pitala me je: Da li vi spavate zajedno? Rekao sam joj: Da, naravno. Mi smo zajedno. Mi smo par. I ona je bila srećna zbog nas. To je bilo okej, to je bilo odlično, to je bila divna nedelja s Korom. Zato sam sada razočaran", istakao je Etjen.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: