Aktuelno 5

21.09.2024.

19:00

Dejvid Švimer saznao šta je Metju Peri mislio o njemu: Ostao je zatečen

Dejvid Švimer, poznat po ulozi Rosa Gelera u seriji "Prijatelji", nedavno je gostovao u podkastu "Origins with Cush Jumbo", gde ga je iznenadila priča voditeljke Kuš o njegovom preminulom kolegi Metjuu Periju.

Izvor: Index.hr

Dejvid Švimer saznao šta je Metju Peri mislio o njemu: Ostao je zatečen
EPA/STEPHANE REIX

Podeli:

Peri, koji je sa Švimerom glumio u "Prijateljima" deset sezona, jednom je pred njom pohvalio Švimerov talenat, pogotovo kada se radi o fizičkoj komediji.

Naime, s voditeljkom je Peri sarađivao u seriji "The Good Fight" pa su se dotakli Švimera.

"Peri je rekao da to uopšte nije bilo nasumično i da si ti bio ključna figura u svakoj sceni", rekla je Džambo Švimeru tokom podkasta.

"Rekao je da su svi gledali prema tebi kako bi znali u kojem fizičkom smeru treba da ide scena, što smatram velikim komplimentom", dodala je.

"Nikad mi to nije govorio"

Švimer je ostao zatečen ovom pričom i rekao je da nije očekivao takav komentar od Perija: "To je ogromna pohvala i iznenađen sam jer je Matju bio suzdržan prema meni. Nikad mi to nije govorio, ali cenim to jako."

Švimer je takođe istakao da su njegova rigorozna pozorišna obuka i predanost preciznom planiranju svaki put igrali ključnu ulogu u njegovoj fizičkoj izvedbi.

"Uvek sam pažljivo strukturirao i koreografisao fizičke trenutke u scenama, ne samo kako bih izbegao povrede već i kako bih mogao te pokrete da ponovim mnogo puta. Mislim da se na to možda Peri referirao", rekao je zatim.

Podsećamo, Metju Peri preminuo je prošlog novembra u 54 godini.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: