Aktuelno 7

20.09.2024.

12:10

Trifunovićeva supruga za Prva TV: "Za njim je izdata poternica; uskoro ćemo opet u Hrvatsku" VIDEO

Supruga glumca Sergeja Trifunovića, Isidora, oglasila se nakon njegovog privođenja u Hrvatskoj i puštanja na slobodu.

Izvor: b92.net/Prva Tv

Trifunovićeva supruga za Prva TV: "Za njim je izdata poternica; uskoro ćemo opet u Hrvatsku" VIDEO
PrintScreen/ TV Prva Video

Podeli:

Isidora Trifunović je u emisiji "Jutro" televizije Prva govorila o nimalo prijatnom događaju koji ih je zadesio.

Kako je došlo do hapšenja i šta se zapravo dogodilo, kao i zbog čega je glumac osuđen na dva meseca uslovne kazne, objasnila je pred kamerama TV Prva.

"Otišli smo informativno do granične policije ne bi li saznali da li je zabrana koja je trebalo da bude ukinuta do 10. septembra i dalje na snazi. To smo uradili na mnogobrojne molbe njegove advokatice iz Splita. Policija nije reagovala. Mi nismo dobili nikakav dopis da li je moguće ući u EU, tj. Republiku Hrvatsku ili nije. Zato smo želeli samo da odemo do hvratske granice, raspitamo se i vratimo nazad jer je naše putovanje u Hrvatsku bilo planirano za sredu ujutru. Međutim, odmah po prelasku srpske granice i ulasku u Hrvatsku, on je priveden", govori Isidora Trifunović.

Možda vas zanima

"Razlog nisu rekli ni meni ni njemu, verujem da ga ni oni nisu znali, jer mi nisu davali odgovore na moja mnogobrojna pitanja. Trajalo je nekoliko sati do momenta kada su ga odveli u Split, što je takođe apsurdno, s obzirom na to da nije u pitanju kazneno delo već prekršaj, što se moglo rešiti na bilo kom drugom opštinskom sudu... Izdata je potrenica, apsolutno bez razloga, s obzirom da je on dobio poziv na sud, da bi se sigurno odazvao, javio i rešio to tim putem. Međutim, ni njegova advokatica ni mi, niko nije znao da je za njim raspisana poternica", govori Trifunovićeva supruga, a na pitanje zbog čega je glumac odlučio da se ne žali na presudu, kaže:

Možda vas zanima

"Vrlo neprijatno su se tamo ophodili prema njemu, kao i prema meni. Fizički ga je napao granični policijac, iz nepostojećeg razloga, ja sam bila prisutna. Izrazito neprijatno, neprofesionalno, međutim, ne i neočekivano. Razlog odluke da se ne žalimo i da se ovaj postupak ne produbljuje je vrlo jasan. Mislim da niko ne bi imao energije da se bori sa istim stvarima. Po izlasku iz sudnice on je ponovo priveden, što je otvorilo jednu novu agoniju. On se sada oseća dobro, srećni smo što je ta priča gotova i ja se samo nadam da je zaista gotova. Za tri meseca, kada prođe zabrana, planiramo da se ponovo uputimo u Hrvatsku, i nadamo se da neće biti novih problema", kaže Isidora Trifunović, a više o svemu što je rekla pogledajte u video-mterijalu koji sledi.

Izvor: Prva tv

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: