Aktuelno 0

21.09.2024.

8:30

Poznata pevačica menja profesiju: Posle glume, oprobaće se i u ovome

Pevačica i autorka Demi Lovato dolučila je da promeni profesiju.

Izvor: 24sedam.rs

Poznata pevačica menja profesiju: Posle glume, oprobaće se i u ovome
Profimedia

Podeli:

Ona je sada odlučila da se oproba u potpuno drugom zanimanju, odnosno kao rediteljka.

Pevačica je u projektu "Dečija zvezda" odlučila da otkrije skrivenu stranu medalje u životima slavnih, a u stvaranju dokumentarca pomogla joj je režiserka Nikol Marš.

Možda vas zanima

Naime, prvenac američke zvezde istražuje uspone i padove dece i mladih koji su danas uspešni, ali i onih koji se, uprkos trudu, nisu istakli u industriji zabave. Kroz intervjue sa poznatim ličnostima i uz pomoć arhivskih snimaka, dokumentarac prati početak karijere i borbe za slavu i otkriva kako je sistem zabave izgledao tokom prošlog veka - navodi se u najavi na stranici Hulu platforme.

Demi Lovato je do sada snimila tri dokumentarna filma, ali su ih drugi režirali. Bavila se složenim temama kao što su njena borba za fizičko i mentalno zdravlje, kao i prihvatanje seksualnosti. U novom projektu pokazala je interesovanje za režiju, a to bi mogao da bude još jedan pravac koji bi obeležio njenu karijeru.

Takođe, novi dokumentarac prikazuje borbu sa kojima su se poznati nosili u mladosti dok su imali poteškoće, uključujući probleme sa novcem, probleme sa zloupotrebom supstanci i druge. 

Možda vas zanima

Demi ne samo da je režirala film, već se našla i kao voditeljka u projektu.

Podsetimo, Demi je prvi put počela da glumi u dečijoj seriji "Barney & Friends" od 2002. do 2004. pre nego što je glumila u projektima Diznijevog kanala koji su uključivali "Camp Rock" (2008) i "Camp Rock 2", "The Final Jam" (2010).

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: