Aktuelno 0

20.09.2024.

10:51

Objavljeni memoari bivše žene Paf Didija: Maltertirao je, pretio smrću, orgijao, spavao sa poznatim pevačem

Knjiga "Kim‘s Lost Words", zbirka dnevnika Kim Porter, optužuje Šona Didija Kombsa da je napao svoju pokojnu devojku, i snimao eksplicitne video snimke sa tinejdžerskom pop zvezdom te organizovao orgije sa poznatim ličnostima.

Izvor: Jutarnji.hr

Objavljeni memoari bivše žene Paf Didija: Maltertirao je, pretio smrću, orgijao, spavao sa poznatim pevačem
Profimedia/Henry McGee/MediaPunch

Podeli:

Inače, kako dalje prenosi Dejli Mejl, Kim Porter je majka troje Didijeve dece koja su umrla od upale pluća 2018. godine. Porterova u svojim memoarima opisuje Šonov ljubavni život od 1990-ih do njene poslednje godine, uključujući navodne romanse sa poznatim muzičarima i reperima i divlje orgije u njegovom domu u kojima je i ona sama učestvovala.

Knjiga je objavljena 6. septembra, samo nekoliko dana pre nego što je repera i osnivača Bad Boy Records-a federalni tužioci u Njujorku optužili za reketiranje i seksualnu trgovinu.

Možda vas zanima

odbijena kaucija

Paf Didi: "Nisam kriv"

Američki reper i hip-hop mogul Šon "Didi" Kombs danas se pred sudom u Njujorku izjasnio da nije kriv po optužbama za zaveru, trgovinu ljudima i prevoza osoba radi prostitucije.

8:48

18.9.2024.

2 d

Kratki memoari sadrže uznemirujuće informacije, uključujući Didija koji je ošamario Porterovu nakon što je izgubio živce i zapretio joj smrću. Zatim da je napravio kopiju snimaka na kojima je seksualno iskorišćavao mladiće, uključujući 18-godišnju pop zvezdu koja je kasnije postala poznata.

Izdavač i producent knjige Kris Tod tvrdi da je Porterova sa bliskim prijateljima podelila nekoliko uspomena na Didija, koje je sastavila u knjigu pod pseudonimom Džamal ​​Ti Milvud. Iako se Todova autentičnost ne može dokazati, štampani primerci knjige se prodaju na Amazonu.

"Poznajem izvor slavnih prilično dobro. Znam koliko su bili bliski Kim i Didiju, i svim ljudima u hip hop zajednici. Ovo je bilo za pokojnu Kim Porter da izađe i ispriča svoju priču. Ovo je opasna situacija i nisam želeo da preuzmem odgovornost za njene reči, ali sada sam spreman da istupim zbog nedavnog hapšenja Šona Kombsa."

Iako su neki skandali već poznati javnosti, poput pucnjave u noćnom klubu 1999. i hapšenja Didija i njegove tadašnje devojke Dženifer Lopez, orgije slavnih i otvorena veza Porterove i Kombsa uspešno su zataškane.

Možda vas zanima

"Priređivao je žurke koje su bile samo fensi naziv za orgije i svi su želeli da uđu. Ne samo da smo imali trojke, već smo i menjali partnere. Naš seksualni život je bio lud, ali sa Šonom sam morala da radim stvari koje nikada ne bih mogla. Jednom sam se probudila i izašala iz spavaće sobe u kojoj sam bila, a Šon je izašao iz spavaće sobe sa vrhunskim reperom i njegovom ženom."

Porter je, kako prenosi Dejli mejl, navodno napisala da su ona i Didi imali "otvorenu vezu" i da je redovno spavala sa legendarnim, pokojnim reperom Tupakom Šakurom. U memoarima, Porter takođe otkriva da ju je reper Didi prvi put udario kada nije htela da spava sa njim, pa mu je rekla da ode kod muzičara za koga je verovala da sa njim ima aferu.

"Onda me je Šon udario. Bilo je to prvi put, ali me je ošamario jako snažno. Pre nego što sam uspela da smislim šta da mu kažem, počeo je da me moli:"Izvini", govorio je. Držeći se za obraz tamo gde me je udario, okrenula sam se i počela da bežim. To je trebalo da bude to, ali pretpostavljam da mogu da podnesem kaznu", rekla je Porter i otkrila da joj je reper navodno pretio.

"Nasilno me je oborio na zemlju. Zatim je izvukao pištolj i stavio ga na kraj stola. Kleknuo je na jedno koleno i stao mi pravo u lice da kaže: 'Moja si. Sada nemaš Ne mogu da živim bez tebe. 'On je zastrašujuće čudovište", tvrdila je Porter.

Izdavač knjige tvrdi da su Porter i njeni prijatelji kopirali eksplicitne snimke Didija sa dečacima i drugima i da imaju te snimke.

"Dobio sam memoare, 60 stranica. Dobio sam i fotografiju i rečeno mi je da ako želim pristup Didijevim seksualnim snimcima, mogu i to da dobijem. Znam pouzdano da je eksplictni snimak Didija sa tinejdžerskom pop zvezdom postoji i kupili su neki holivudski studiji", rekao je Tod.

Kao što znamo, reper je trenutno u zatvoru u Metropolitan Detention Centru u Bruklinu nakon što se u utorak izjasnio da nije kriv po optužbama za reketiranje, seksualnu trgovinu i zločin u vezi sa prostitucijom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: