Aktuelno 1

20.09.2024.

8:57

Karte za koncert Adel od 3.500 do neverovatnih 70.000 dolara: Fanovi bešnji nego ikad

Posle Evrope, britanska pop pevačica Adel nastavlja turneju u Las Vegasu, a cene karata za njene koncerte je enormno visoka, što je razbesnelo njene fanove.

Izvor: Klix.ba

Karte za koncert Adel od 3.500 do neverovatnih 70.000 dolara: Fanovi bešnji nego ikad
Profimedia

Podeli:

Naime, prva mesta pored bine dostižu cenu veću od 5.000 dolara, a oni koji se odluče za mesta na poslednjim mestima sale moraće da plate između 3.500 i 4.800 dolara.

Preprodavci nude karte za neverovatno velike iznose koji se kreću od 13.000 dolara pa sve do 70.000 dolara.

Fanovi su na društvenim mrežama izrazili bes i razočaranje ovim cenama.

"Ona je neverovatna, ali cene ovih karata su previsoke", "Ako ovo dozvolite kao umetnik, onda gubim svako poštovanje prema vama", "Zato je mnogo Amerikanaca dolazilo na koncerte u Nemačku", "Imam karte i sad razmišljam da ih prodam", neki su od komentara.

Nakon ove turneje, pevačica je najavila dužu pauzu u muzičkoj karijeri, a želi da se posveti glumi.

Podsećamo, "Adel u Minhenu" je bila druga koncertna rezidencija britanske pevačice, nakon što je pre dve godine započela seriju nastupa u Las Vegasu. Turneja od deset termina, koja je uključivala dva koncerta nedeljno, počela je 2. avgusta i završila se 31. avgusta.

Međutim, osim što je to jedina evropska turneja, posebnu pažnju privukao je namenski izgrađen prostor na Mese Minhenu, koji je koštao čak 100 miliona funti i imao kapacitet do 80.000 posetilaca dnevno.

Pored toga, Adel je uspela da postavi novi svetski rekord. Zapravo, Ginisova knjiga svetskih rekorda zvanično je potvrdila da je Adel imala "najveći neprekidni LED ekran na otvorenom".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: