Aktuelno 0

19.09.2024.

22:48

Žena Sergeja Trifunovića otkrila nove detalje o glumcu: "Ne oseća se dobro"

Glumac Sergej Trifunović bio je uhapšen na hrvatskoj granici, nakon čega je saslušan u sudu u Splitu. Tim povodom se oglasila i njegova supruga Isidora koja je istakla kako se glumac oseća.

Izvor: Blic.rs

Žena Sergeja Trifunovića otkrila nove detalje o glumcu: "Ne oseća se dobro"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

U emisiju "Blic uživo", na "Blic" televiziji Isidora se uključila i otkrila da je glumac osuđen na godinu dana zatvora uslovno, kao i da mora da napusti Hrvatsku do 22. septembra.

"Sergej je kažnjen zbog mim fotografije, on nije autor te fotke, on je distributer. Fotografija je bila sporna. Ovaj slučaj nema veze sa onim od prošle godine u Splitu. Sergej je tada bio osuđen i tu kaznu je platio. S obzirom da nije bio na teritoriji Republike Hrvatske kada se desila ta mim slika, nama nije jasno da li je on podložan hrvatskim zakonima", rekla je Isidora, pa je dodala:

"Zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku na tri meseca. Do 22. septembra mora da napustiti Hrvatsku", rekla je supruga Sergeja Trifunovića, a onda otkrila kako su njen suprug i ona proveli vreme u Hrvatskoj nakon što je on pušten na slobodu.

"Odmorili smo, prošetali, on je razočaran zbog načina na koji su se postupali prema njemu. Ne oseća se dobro s obzirom na okolnosti. Meni roditelji žive u Hrvatskoj, niko nam ne garantuje šta će se desiti, ako sledeći put odlučimo zajedno da idemo kod njih", zaključila je za "Blic".

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: