Aktuelno 20

19.09.2024.

11:42

Jelena Karleuša osvanula na Netfliksu: I sama se iznenadila, svi oduševljeni FOTO/VIDEO

Pevačica Jelena Karleuša pojavljuje se u trećoj sezoni Netfliksovog rijalitija "I Am Georgina" u kojem je glavna zvezda partnerka Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez.

Izvor: B92.net

Jelena Karleuša osvanula na Netfliksu: I sama se iznenadila, svi oduševljeni FOTO/VIDEO
F.S./ATAImages

Podeli:

Jelena Karleuša se pohvalila na svom nalogu na Instagramu da je sasvim slučajno videla sebe u dokumentarcu na platformi "Netfliks".

"Nikada nisam mislila da ću videti sebe slučajno gledajući Netfliks. Hvala ti Georgina na lepim rečima. Tvoj dokumentarac je neverovatan", napisala je Jelena i podelila video-snimk.

U njemu može da se vidi kako Jelena šeta po pisti dok Georgina pokazuje na nju, uz reči: "Vau, vidi ovo. Kako joj je dobro odelo." 

Saradnica je prokomentarisala da je to Jelenina kreacija, na šta je Ronaldova partnerka oduševljeno reagovala:

"Stvarno?"

Sve se dešavalo u martu na modnoj reviji Vetements u Parizu, kada je Georgina prošetala u Ronaldovom dresu, a iza scene, u bekstejdžu je snimljena kako razgovara s Jelenom.

Nakon revije Jelena i Georgina su počele da prate jedna drugu na društvenim mrežama, a pratioci su danima komentarisali da su sigurni da je, prilikom susreta, Ronaldova devojka otkrila kada će on da završi fudbalsku karijeru.

"Kristijano, još godinu i gotovo. Možda dve, ne znam", čuje se kako Georgina govori na snimku.

Podeli:

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: