Aktuelno 1

19.09.2024.

14:46

Ćerka Brusa Vilisa otkrila detalje o očevom zdravstvenom stanju: "Teško je, ima bolnih dana..."

Brus Vilis već neko vreme bori se s afazijom i demencijom, a njegova ćerka Talula sada je otkrila kako se glumac oseća.

Izvor: B92.net

Ćerka Brusa Vilisa otkrila detalje o očevom zdravstvenom stanju: "Teško je, ima bolnih dana..."
Profimedia

Podeli:

Talula Vilis je novosti o zvezdi filmova "Umri muški" ispričala u jutarnjem i informativnom programu, rekavši:

"On je stabilno, što je u ovoj situaciji dobro. I teško je, ima bolnih dana, ali ima toliko ljubavi. I to mi je zaista pokazalo da nijedan trenutak ne uzimam zdravo za gotovo i zaista mislim da bismo bili najbolji prijatelji. Zaista mislim da je veoma ponosan na mene", rekla je Talula, prenosi Dejli mejl.

Možda vas zanima

Ona je takođe istakla važnost toga da u ovom trenutku bude uz svog oca. Talula Vilis je takođe govorila i o autizmu koji joj je dijagnostikovan prošle godine, u 29. godini.

"Dugi niz godina su mi postavljali pogrešnu dijagnozu, tako da sam tek s 29 dobila dijagnozu, što je veoma česta pojava, posebno za odrasle žene... Ja sam veoma funkcionalan autista, a moje borbe su više u senzorima, tako da sam veoma osetljiva na svet, i ljudi pre pretpostavljaju da je to komunikacija", rekla je Talula Vilis. Dodala je:

Možda vas zanima

"Bilo je veoma emotivno. Bilo je to kao neko olakšanje. Da budem iskrena, zaista sam mrzela sebe i mislila sam da sam slomljena. Naučila sam da su delovi mene za koje sam osećala da su bolesni ili da su pogrešni ili jednostavno previše za ovaj svet, zapravo u redu, i da samo zahtevaju možda malo više alata", rekla je glumčeva ćerka.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: