Aktuelno 14

18.09.2024.

17:39

Legendarni glumac žestoko uzvratio Trampu, u sve umešana Tejlor Svift

Nakon što je Donald Tramp javno izjavio da prezire Tejlor Svift, legendarni Mark Hamil mu je uzvratio na Iksu na originalan i efikasan način.

Izvor: b92.net/Blic.rs

Legendarni glumac žestoko uzvratio Trampu, u sve umešana Tejlor Svift
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Podeli:

Nakon što je bivši predsednik SAD izjavio: "Mrzim Tejlor Svift!!", i to nakon što je pevačica otvoreno podržala njegovu protivkandidatkinju na izborima Kamilu Haris, legenda "Ratova zvezda", glumac Mark Hamil mu je žestoko uzvratio.

Glumac koga je proslavila uloga Luka Skajvokera u kultnom serijalu ne samo da je na svom nalogu na platformi Iks (bivšem Tviteru) tvitovao uz haštag #ILoveTaylorSwift, već je počeo da odgovara na postove drugih fanova Sviftove, čime je pomogao da haštag uđe u trending na ovoj društvenoj mreži.

Kako se navodi, Hamil je čak 350 puta tvitnuo da voli Tejlor Svift.

Između ostalog, reagovao je na fotografiju na kojoj je pevačica u autfitu tima Kanzas Siti čifs, za koji igra njen dečko Travis Kelsi i na nekoliko fotografija na kojima ona pije iz šolje s oznakom 87.

Reagovao je i na post profila fanova Post Malona, koji je dugogodišnji prijatelj Tejlor Svift i s kojim je pevačica napravila hit pesmu ove godine, ali i na mnoge druge.

Animozitet između Trampa i Sviftove kulminirao je kada je pevačica na svom nalogu na Instagramu, u sredu 11. septembra rekla da je uradila "istraživanje" nakon čega je odlučila da podrži kandidatkinju demokrata Kamalu Haris za predsednicu Sjedinjenih Država.

"Daću svoj glas za Kamalu Haris i Tima Volca na predsedničkim izborima 2024", napisala je Sviftova i završila potpisom:

"Mačkarka bez dece".

Time je ironično i komično odgovorila na komentar Trampovog potpredsednika Džej Dija Vensa, koji se žalio da zemljom upravlja "gomila mačkarki bez dece".

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: