Aktuelno 12

19.09.2024.

8:08

Šta se desilo sa Metjuom Mekonahijem? Glumac viđen bled, ispijen i nikad mršaviji FOTO

Glumac Metju Mekonahi viđen je nedavno na gala večeri pod nazivom "Caring for Women" (Briga o ženama).

Izvor: b92.net/index.hr

Šta se desilo sa Metjuom Mekonahijem? Glumac viđen bled, ispijen i nikad mršaviji FOTO
Profimedia

Podeli:

Na proslavu je došao sa suprugom Kamilom Alves, a najveću pažnju privukla je promena njegovog izgleda zbog koje su fanovi zabrinuti.

Naime, glumac je bio vidno bled i "ispijen", i drastično mršaviji. Neki veruju da mu je čak i oblik nosa drugačiji i da su mu oči promenile boju. Drugi su primetili da mu lice više nije isto. Glumac je izgledao neobično ozbiljno i zamišljeno.

Možda vas zanima

Pogled mu je delovao odsutno, kao da zuri u prazno, što je povećalo zabrinutost obožavalaca.

Profimedia

"Da li bi to mogao biti prirodan proces starenja? Kako starimo, naš izgled se menja i naša telesna masa se smanjuje", prokomentarisao je jedan korisnik.

"Ovo nije on", napisao je drugi.

Možda vas zanima

Neki smatraju da je popularan lek Ozempik odgovoran za ove glumčeve promene, dok drugi pretpostavljaju da je njegova nova uloga u The Rivals of Amziah King razlog njegovog ozbiljnog izgleda i gubitka kilograma.

"Sve je to posledica gubitka težine"

Plastični hirurg Reza Nasab rekao je da su Mekonahijeve tanke crte lica rezultat gubitka težine, a ne plastične hirurgije, prenosi Dejli mejl. Nassab tvrdi da je glumac smršao, što je dovelo do izraženijih crta lica.

"Mislim da su promene u veličini i obliku njegovog nosa i tankih obraza rezultat gubitka težine. Kada neko izgubi značajnu količinu težine, smanjenje masnoće na licu može učiniti crte lica istaknutijim, uključujući nos", objasnio je.

Profimedia

Mekonahi, poznat po svojoj posvećenosti pripremama za uloge, ranije je rekao za Radio Times da je za ulogu Rona Vudrufa u filmu Dalas Buiers Club iz 2014. sledio ekstremnu dijetu koja se sastojala od dijetalne koka-kole, belanaca i parčeta piletine dnevno.  Nakon snimanja, brzo je vratio težinu.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: