Aktuelno 7

18.09.2024.

11:18

Isplivali detalji optužnice protiv repera: Iz kuće zaplenjeno više od hiljadu bočica lubrikanata

Optužnica je podignuta protiv hip-hop mogula Šona "Didija" Kombsa, poznatog kao P. Didi, nekadašnjeg Paf Dedija, nakon što su ga ranije uhapsili agenti FBI u Njujorku.

Izvor: Jutarnji.hr

Isplivali detalji optužnice protiv repera: Iz kuće zaplenjeno više od hiljadu bočica lubrikanata
EPA-EFE/NINA PROMMER

Podeli:

Kako je preneo Dejli mejl, reper se tereti za reketiranje, trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije i krivična dela u vezi sa prostitucijom.

Jedno od najšokantnijih otkrića u optužnici je da je iz njegovih kuća zaplenjeno više od hiljadu flaša bebi ulja i lubrikanata, s obzirom na to da je ranije optužen da je prisiljavao žene na seks sa muškim prostitutkama, sve dok nisu bile toliko iscrpljene da im je bila potrebna intravenska terapija. Tužioci navode da je žrtvama davao droge kao što su ketamin, MDMA i BHB.

"Rezervisali su hotelske sobe i snabdevali ih zalihama, uključujući lekove, ulje za bebe, lubrikante, dodatnu posteljinu i osvetljenje. U slučaju da su uništili sobe, očistili bi ih", rekao je državni tužilac Demijan Vilijams, a prenosi britanski tabloid.

On je dodao da je Didi postao nasilan kada žrtve nisu pristale na pomenuto zlostavljanje, koje su nazvali "Freak Offs" i počele da mašu vatrenim oružjem.

Takođe su zaplenili narkotike i tri puške AR-15, koje su bile sakrivene u njegovoj spavaćoj sobi u vili u Majamiju. Oružje je rastavljeno na delove zajedno sa kontejnerima za municiju. Tužioci kažu da je pištolj dokaz da Didi predstavlja pretnju po društvo, zbog čega bi trebalo da ostane u pritvoru bez kaucije do suđenja.

Dok je sudija Robin F. Tarnofski čitala optužbe za reketiranje i trgovinu ljudima, Didi je sedeo bez ikakve reakcije na licu. Tada je rekao da nije kriv.

Didijev pravni tim ponudio je 50 miliona dolara, što uključuje Didijevu vilu u Majamiju od 48 miliona dolara i kuću Didijeve majke, procenjenu na 2 miliona dolara, kako bi obezbedio njegovo puštanje iz zatvora, ali je sud odbio kauciju i Didi ostaje u pritvoru do suđenja.

Hapšenje na Menhetnu usledilo je nakon racija na dva njegova imanja u Los Anđelesu i Majamiju u okviru federalne istrage o potencijalnom seksualnom zlostavljanju i trgovini ljudima u istom kontekstu. Kombsov advokat Mark Agnifilo rekao je da su "razočarani" hapšenjem i da je njegov klijent "nevin čovek".

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Posle Ukrajine, sledeća je...

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je danas u Kišinjevu da bi Moldavija mogla da bude "sledeća na redu" ukoliko Ukrajina padne i da podrška Ukrajini garantuje njen opstanak.

13:34

17.9.2024.

1 d

Podeli: