Aktuelno 6

18.09.2024.

15:53

Poznata glumica se okrenula OnlyFansu: "Zarađujem više nego ikada" FOTO

Američka glumica i manekenka Brand Roderik, poznata po ulozi Leigh Dyer u seriji "Baywatch", nedavno je postala popularna i na sajtu za odrasle.

Izvor: Jutarnji.hr

Poznata glumica se okrenula OnlyFansu: "Zarađujem više nego ikada" FOTO
Profimedia

Podeli:

Kako kaže, ona sada zarađuje "više nego ikada" na OnlyFans-u.

"Pošto sam samohrana majka dva dečaka bez finansijske podrške njihovog oca, moram da se brinem o svojoj porodici. Moja strast i ljubav su gluma i produkcija. Da bih to radila, imam, znate, sporedan posao na OnlyFans-u. to mi pomaže u mojoj drugoj strasti prema glumi i produkciji", rekla je za Fox News Digital.

Možda vas zanima

Ona je uporedila svoj rad na sajtu za odrasle sa snimanjem za Playboy i rekla da ovaj put ima kreativnu kontrolu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brande Roderick (@branderoderick)

"Postavljate samo slike koje volite i koje želite da svet vidi. Kada sam radila za Plejboj, nisam imala kontrolu nad tim. Tako da sam ja svoj Hju Hefner", kaže ona.

Možda vas zanima

Ona je dodala da na OnlyFans-u ne pokazuje u potpunosti svoje golo telo i da se trudi da svojim fotografijama unese umetnički i smislen pristup.

"Zapravo, radim kao u Plejboju. Nastavljam sa tim, stvaram prelepe umetničke fotografije kao u Plejboju. Ne pokazujem golotinju ispod struka, to je jedina razlika, ali se trudim da fotografije budu veoma umetničke, lepe i smislene", rekla je glumica.

Pored toga što je radila za Plejboj, Brand je godinu dana bila u vezi saHju  Hefnerom. Ranije je bila udata za NFL zvezdu Glena Kadreza, sa kojim ima dva sina.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: