Aktuelno 1

18.09.2024.

8:48

Paf Didi: "Nisam kriv"

Američki reper i hip-hop mogul Šon "Didi" Kombs danas se pred sudom u Njujorku izjasnio da nije kriv po optužbama za zaveru, trgovinu ljudima i prevoza osoba radi prostitucije.

Izvor: Tanjug

Paf Didi: "Nisam kriv"
EPA/PAUL BUCK

Podeli:

Federalni tužioci nazvali su Komsa opasnim i tražili da bude zatvoren bez kaucije, prenosi AP.

Ona je takođe rekla da Kombs ima ''obimnu istoriju ometanja pravde", uključujući navodno podmićivanje i zastrašivanje svedoka.Njegovi advokati su predložili da reper bude pušten uz garanciju od 50 miliona dolara za kućni pritvor uz elektronsko praćenje.

Možda vas zanima

''Šon 'Didi' Koms je muzička ikona, samostalni preduzetnik, porodičan čovek pun ljubavi i dokazani filantrop koji je proveo poslednjih 30 godina gradeći carstvo, obožavajući svoju decu i radeći na podizanju crnačke zajednice", rekao je Anjifilo.

On je dodao da njegov klijent nije zločinac, kao i da se Koms dobrovoljno preselio u Njujork u iščekivanju optužbi, prenosi Rojters.

Uhapšen Paf Didi: Policija mu stavila lisice dok je bio sa sinom, evo za šta je optužen VIDEO

Njegovi advokati su se borili protiv tih slučajeva na sudu, a federalni agenti upali su u njegove domove u Los Anđelesu i Majami Biču na Floridi pre šest meseci.

Pevačica Daun Ričard optužila je prošle nedelje Kombsa u tužbi za seksualni napad, zlostavljanje, trgovinu ljudima, rodnu diskriminaciju i prevaru.

Sudija u Mičigenu je ovog meseca naložio reperu da plati 100 miliona dolara Deriku Liju Smitu, koji je rekao da ga je Kombs drogirao i seksualno napao na zabavi pre skoro 30 godina, nakon što se Kombs nije pojavio da se brani na sudu.

Suočen je i sa optužbom za silovanje devojčice, a on je negirao sve optužbe.

Prethodno, Kombs je u martu 2001. oslobođen optužbi za mito i posedovanje oružja u krivičnom procesu za pucnjavu u noćnom klubu u kojoj su tri osobe ranjene.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Posle Ukrajine, sledeća je...

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je danas u Kišinjevu da bi Moldavija mogla da bude "sledeća na redu" ukoliko Ukrajina padne i da podrška Ukrajini garantuje njen opstanak.

13:34

17.9.2024.

1 d

Podeli: